• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

13.03.2024

21:45

Milojević: Nije bilo lako u Nišu, ima stvari koje treba da popravimo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević: Nije bilo lako u Nišu, ima stvari koje treba da popravimo!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde zadovoljan nakon trijumfa na "Čairu" u 25. kolu Superlige (2:0).

Uspeli su crveno-beli večeras da pregrme teško gostovanje u Nišu, slavili su golovima Gelora Kange i Aleksandra Kataija, čime su iskoristili poraz Partizana od Napretka (0:1) i tako preuzeli prvo mesto na tabeli.

Aktuelni šampion nije dozvolio nikakvo iznenađenje protiv Radničkog. Kod rezultata 1:0 golman gostiju Omri Glazer imao je sjajnu intervenciju, kojom je sprečio domaćina da izjednači.

Šef stručnog štaba naglasio je da njegovi izabranici nisu imali nimalo lak posao na jugu Srbije.

- Spremili smo se dobro za utakmicu, iako nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Nišlije imaju probleme, ovde je uvek teško igrati, mada verujem da će se oni izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima - rekao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Iskusni stručnjak nije želeo mnogo da se bavi kiksom crno-belih i preuzimanjem liderske pozicije.

- Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, veliki broj bodova je u igri, prvenstvo je dugo. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na "Marakanu". Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trenutak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama - poručio je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija