• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

15.04.2024

17:45

KRAJ: Zvezda posle nestvarnog preokreta savladala Studentski centar!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KRAJ: Zvezda posle nestvarnog preokreta savladala Studentski centar!

Podeli vest

Uživo pratite prvi meč četvrtfinala ABA lige između Crvene zvezde i Studentskog centra.

CRVENA ZVEZDA - STUDENTSKI CENTAR  83:81 (15:21, 15:19, 19:24, 34:17)

Grad: Beograd

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Milan Nedović, Luka Kardum, Marko Mustapić

Crvena zvezda: Teodosić, Hanga, Tompkins, Davidovac, Mitrović, Lazić, Bolomboj, Ilić, Nedović, Gedraitis, Gilespi, Dos Santos

Studentski centar: Bogavac, Pavlićević, Vučeljić, Hadžibegović, Baćović, Ivišić, Dokins, Drobnjak, Drežnjak, Kapusta, Mirković

 

UŽIVO: 

ČETVRTA ČETVRTINA: 

KRAJ! Pobeda Crvene zvezde uz mnogo sreće. 

40. minut - Polovičan učinak Davidovca - 83:81. Studentski centar ima tri sekunde da izbori produžetke ili pobedu. 

40. minut - Siguran je Dejan Davidovac sa linije penala, ali na drugoj strani trojku pogađa Drežnjak - 82:81. Tajm-aut za Sferopulosa, do kraja meča je ostalo pet sekundi, još uvek je sve u Zvezdinim rukama. 

40. minut - Odbranili su se crveno-beli, do kraja meča ostalo je bezmalo 25 sekundi. 

39. minut - Sve što nije išlo tokom 30 minuta, Zvezda je uspela da vrati u poslednjih osam! Nova trojka za crveno-bele, sada je iz ugla precizan bio Adam Hanga - 80:77!

38. minut - NEDOVIIIIIIIIĆ! Razbudio se bivši srpski reprezentativac, sada pogađa pored Drežnjaka i imaće dodatno bacanje da ponovo izjednači u "Areni" - 76:77!

38. minut - Pogađa Nemanja Nedović još jednu trojku i na kratko poravnava rezultat, budući da je na drugoj strani odmah vratio Ivišić - 74:77!

38. minut - Požurio je Teodosić i u ranoj fazi napada šutirao za tri, na njegovu sreću Lazić se na vreme vratio u odbrani u ukrao čistu loptu Hadžibegoviću. 

37. minut - NEDOVIIIIIĆ! Napokon pogađa i Nedović večeras, Zvezda je na samo tri poena zaostatka - 71:74!

36. minut - Još jedna dobra odbrana Zvezde, imaće crveno-beli šansu da dodatno istope prednost gostiju iz Podgorice, ali tek nakon tajm-auta koji je tražio Janis Sferopulos. 

Foto: Starsportphoto©

 

35. minut - Ide još jedna trojka za crveno-bele, sada je Davidovac bio precizan i vratio Zvezdu u igru - 68:74!

35. minut - TEODOSIIIIIĆ! Još jedna trojka za iskusnog pleja, treća večeras, ali je Zvezdi pod hitno potrebna bolja odbrana budući da se raspucao Luka Bogavac - 65:74!

34. minut - Siguran je Jago Dos Santos sa linije penala, vraćaju gosti preko Igora Drobnjaka - 62:72!

33. minut - Razigrali su se crveno-beli, sada je Mitrović sa niskog posta napao Baćovića i lagano poentirao, ali na drugoj strani iz nemogće pozicije poentira Bogavac - 59:68!

33. minut - LAZIIIIIIIIIĆ! Trojka za kapitena Zvezde, a potom i sjajna defanzivna reakcija Lazića, nažalost, ne koristi to Trej Tompkins u kontri - 57:66!

32. minut - Želeli su crveno-beli da presingom iznenade rivala, ali se dobro snašao SC Derbi i preko Baćovića poentirao pod košem - 54:66!

31. minut - Na pravi način su crveno-beli otvorili poslednji period, dobra odbrana Zvezde otvorila je kontru, a Teodosić pod košem pronalazi samog Mitrovića - 54:64! Odmah tajm-aut za klupu Studentskog centra. 

Foto: Starsportphoto©

 

31. minut - JAGOOOOOO! Trojka za Zvezdu na startu poslednjeg kvartala, prvi poeni za Brazilca na večerašnjoj utakmici - 52:64. Usledila je dobra odbrana crveno-belih, gubi loptu Luka Bogavac! 

TREĆA ČETVRTINA: 

30. minut - Nastavlja Nedović da forsira i da promašuje, ali je ovoga puta uspeo da se iskupi i ukrade čistu loptu Dokinsu. Amerikanac faulira Nemanju u kontri, polovičan učinak Zvezdinog beka sa linije penala - 49:64!

29. minut - Uzvraća Studentski centar nakon minuta predaha istom merom preko Drežnjaka, Drobnjaka i Dokinsa, ponovo gosti imaju +16 - 48:64!

28. minut - Novi ofanzivni skok za Bolomboja i još jedno zakucavanje Zvezdinog centra - 48:58! Serija crveno-belih 6:0 tera stratega SC-a da reaguje tajm-autom. 

27. minut - Razigrali su se centri crveno-belih, prvo poentira Mitrović, a potom i Džoel Bolomboj - 46:58! Usledila je dobra odbrana Zvezde koja nakon dugo vremena može na jednocifren minus. 

26. minut - MITROVIIIIIIIIĆ! Silovito zakucavanje centra Zvezde nakon Hangine asistencije, raspalilo je to malobrojne navijače u "Beogradskoj areni" - 42:58!

25. minut - Nastavlja se rafalna paljba gostiju, nova trojka za Podgoričane preko Emira Hadžibegića. U tranziciji je rivala napao Teodosić i iznudio faul, a potom pogodio i dva slobodna bacanja - 40:56!

24. minut - Sporna situacija pod košem Studentskog centra. Sigurno je da će Zvezda imati jedno slobodno bacanje nakon što je neko sa klupe gostiju dobio tehničku, Sferopulos je tražio "čelendž" i posed ostaje za crveno-bele nakon Teodosićevog pogotka sa linije penala - 38:53!

Foto: Starsportphoto©

 

24. minut - KATASTROFA! Serija Studentskog centra 7:0, još jedna trojka za Pavlićevića, potom greška Davidovca u napadu i lagani poeni za Hadžibegovića u kontri. Mora tajm-aut odmah da pozove Sferopulos - 37:53. 

23. minut - Neverovatno.. Sve ide od ruke košarkašima Studentskog centra, nova trojka za goste delo je Pavlićevića. Uzvraća Dejan Davidovac posle ofanzivnog skoka, efikasan start treće deonice - 37:48!

22. minut - Sada je za tri precizan Borna Kapusta, ali i Miloš Teodosić na drugoj strani - 35:45!

21. minut - Poeni Ivišića na startu drugog poluvremena, a istom merom uzvraća Adam Hanga - 32:42. .

DRUGA ČETVRTINA: 

20. minut - Katastrofalan način da se završi prvo poluvreme... Mirković pogađa sa poludistance, a potom veliku grešku pravi Gedraitis i poklanja loptu Dokinsu - 30:40!

19. minut - Ofanzivni skok Bolomboja nakon novog Nedovićevog promašaja i lagano zakucavanje - 29:35!

18. minut - Nesportski faul Džoela Bolomboja! Nehotice je centar Zvezde udario Bornu Kapustu, a hrvatski internacionalac koristi dva slobodna bacanja - 27:35!

Foto: Starsportphoto©

 

18. minut - Devet izgubljenih lopti ima u dosadašnjem delu utakmice, novu pravi Nedović koji direktno u ruke predaje posed Obriju Dokinsu..

17. minut - Pogodio je Nemanja Nedović trojku na jednoj strani, a onda pravi veliki propust u odbrani na drugoj. Kažnjava to Bogavac i prekida nalet crveno-belih - 27:33!

:16. minut - Dobro je Davidovac ušao u meč i nakon trojke vezuje još četiri poena u tandemu sa Adamom Hangom - 24:31! Sada tajm-autom reaguje klupa Studentskog centra. 

15. minut - Pogađa Dejan Davidovac za tri poena, ali na drugoj strani naivno faulira Bogavca pri šutu. Talentovani plej Studentskog centra siguran je sa linije penala i vraća +11 svojoj ekipi - 20:31!

14. minut - Po prvi put danas gosti iz Podgorice imaju dvocifrenu prednost! Katastrofalan napad Zvezde koji je SC-u otvorio kontru, koristi to Hadžibegović - 17:28!

13. minut - Katastrofalna odluka Nemanje Nedovića u odbrani... Bivši reprezentativac Srbije želeo je da zaustavi Baćovića, ali je umesto toga napravio faul i poklonio dodatno bacanje centru Studentskog centra - 17:26!

12. minut - Sjajna energija Tompkinsa na startu meča, ali u kontri ne pogađa Luka Mitrović. Kažnjavaju to gosti poenima Mirkovića nakon prodora - 17:23!

Starsportphoto©
 

11. minut - Otvara Trej Tompkins drugu četvrtinu poenima sa poludistance, prethodno je trojku promašio Tomislav Ivišić - 17:21!

PRVA ČETVRTINA: 

10. minut - Serija 4:0 za Studentski centar u finišu uvodnih 10 minuta. Ivišić ebeleži svoj sedmi poen, a potom se u strelce upisuje i Igor Drobnjak. Na svu sreću, Teodosić uspeva da iznudi faul pre zvuka sirene i pogađa dva bacanja - 15:21!

9. minut - Sve što je uradila Zvezda u prvoj deonici delo je Miloša Teodosića! Organizator crveno-belih sada je u uglu pronašao Lazića koji pogađa za tri poena - 13:17!

8. minut - Nikako crveno-beli ne uspevaju da se odbrane, sada je Pavićević iznudio faul Fredija Gilespija i pogodio dva bacanja, na drugoj strani nova dva poena za Teodosića, ovoga puta nakon prodora - 10:17!

7. minut - TEODOSIIIIIĆ! Veoma bitan poen za iskusnog pleja, pogodio je prvu trojku za svoj tim i ponovo prekinuo prazan hod Zvezde - 8:13!

7. minut - Bio je to kratak nalet crveno-belih, mora da rotira Sferopulos i pronađe raspoloženu petorku. Na klupu se seli Nemanja Nedović, dok je na parketu Jago Dos Santos - 5:13!

6. minut - NAPOKON! Evo ga prvi koš crveno-belih iz igre, magičan potez Miloša Teodosića, svi su očekivali šut, a iskusni plej dva puta spaja Mitrovića sa košem - 5:10!

Foto: Starsportphoto©

 

5. minut - Punih pet minuta Crvena zvezda nema poen iz igre! Nižu se promašaji domaćeg sastava, nisu bili precizni Teodosić i Bolomboj, ali ni Studentski centar ne uspeva to da kazni. 

4. minut - Užasan start Zvezde! Samo jedan poen i to sa linije penala u dosadašnjem delu meča... Koristi to Studentski centar i trojkom Nikole Pavlićevića tera Janisa Sferopulosa da reaguje tajm-autom - 1:8!

3. minut - Sjajno je Tomislav Ivišić ušao u utakmicu, sada pogađa za tri poena. Na drugoj strani nova greška crveno-belih, Mitrović je napravio faul u napadu - 1:5. 

2. minut - Greši Borna Kapusta na drugoj strani, ali ne koristi to Nemanja Nedović budući da nije bio precizan za tri poena. Sevnula je kontra gostiju koju kruniše Ivišić poenima pod košem - 1:2. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad za Zvezdu i odmah će na liniju penala Luka Mitrović nakon faula Ivišića. Polovičan učinak iskusnog centra - 1:0! 

Pre meča: 

17:45 - Dobro došli na lajv prenos prvog meča četvrtfinalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Studentskog centra. Sve detalje sa ove utakmice uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija