• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

22.05.2024

17:45

Zvanično! Zvezda kupila mladog štopera, potpisao do 2028!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvanično! Zvezda kupila mladog štopera, potpisao do 2028!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda potvrdio je putem svog zvaničnog sajta da je zvanično otkupljen ugovor mladog štopera Nasera Đige (21) od švajcarskog Bazela!

Fudbaler iz Burkine Faso prošlog leta stigao je na pozajmicu u redove šampiona Srbije i tada je dogovoreno sa čuvenim klubom da otkupna klauzula na kraju sezone bude 2,2 miliona evra. Mladi defanzivac tokom ovog proleća dobio je i srpski pasoš, nakon čega je postalo jasno da će ga klub sa "Marakane" otkupiti, a sada je to i zvanično.

Foto: Starsportphoto

Điga i Vladan Milojević

 

Ugovor je, kako su naveli iz Zvezde, potpisan na četiri godine.

"Điga je u septembru prošle godine stigao na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa i u međuvremenu se etablirao kao jedan od najvažnijih igrača u defanzivi našeg tima. Sjajne partije u Ligi šampiona su pokazale da je pred Đigom svetla budućnost, a standardni reprezentativac Burkine Faso je već ušao u srce svih zvezdaša", stoji na sajtu kluba.

U Zvezdi očigledno rade punom parom nakon što su obezbedili duplu krunu, pošto su klupski čelnici danas, nešto ranije, ugovorili transfer Osmana Bukarija u američki Ostin iz Teksasa za 7.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić im stoji na putu ka pljačkanju Srbije
Politika

Malović: Vučić im stoji na putu ka pljačkanju Srbije

Branislav Malović, član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе oglasio se povodom prepiski sa aplikacije Skaj koje su danas objavljene, a u kojima se može videti kako su Radoje Zvicer i njegovi saradnici radili o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

15.06.2024

20:01

Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu! Nemanja Starović: Objavljena prepiska kriminalnog klana dokaz
Politika

Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu! Nemanja Starović: Objavljena prepiska kriminalnog klana dokaz

Nemanja Starović član Predsedništva SNS izjavio je danas da prepiska između figura sa samog vrha kriminalnog klana odgovornog za desetine najmonstruoznijih ubistva i kasapljenje ljudi, koja je objavljena u crnogorskim medijima, ukazuje na pretnju ne samo prema predsedniku Vučiću, već i prema članovima njegove porodice.

15.06.2024

17:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20