• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2015

16:50

ZATAJIO LJAJIĆ Romu obrukao "fenjeraš", goleada na "Marasiju"

Fudbal

ZATAJIO LJAJIĆ Romu obrukao "fenjeraš", goleada na "Marasiju"

Podeli vest

Roma je ostala neporažena, ali je zabeležila peti remi u šest poslednjih utakmica, Inter je slavio u gostima pošto je sa 4:1 dobio Atlantu, dok je Lacio savladao Udineze 1:0. Đenova je na "Marasiju" deklasirala Veronu 5:2

Inter je bez Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića, koji je ušao u igru tek u 82. minutu, dobio Atlantu u 23. kolu Serije A. Glavna rola pripala je Gvarinu koji je sa dva gola presudio ekipi iz Bergama,  čiju je mrežu već u drugom minutu načeo Šaćiri, a tačku je stavio Palasio - 4:1. Inače, ovo je neroazurima prvi trijumf na gostujućem terenu posle tri meča i konačno posle serije slabih rezultata jedna vrlo ubedljiva pobeda.

Zatajio je Adem Ljajić, pa je i Roma ostala bez tri boda u meču sa Parmom na "Olimpiku" - 0:0. "Vučici" je ovo peti remi u šest poslednjih mečeva, pa zaostaje sada za prvoplasiranim Juventusom šest bodova, koji tek treba da odigra meč sa Ćezenom.

Prava goleada viđena je u Đenovi gde su "grifoni" sa 5:2 dobili Veronu, koja se u dva navrata golovima Luke Tonija vraća na gol minusa, 2:1 i 3:2, ali više od toga gosti nisu mogli. Boško Janković je ovaj debakl svog tima propratio sa klupe. 

Milan je u prvom meču nedeljnog programa odigrao samo 1:1 sa Empolijem. 

Serija A - 23. kolo

Nedelja:

Milan - Empoli 1:1 (Destro 40 - Makarone 68)

Roma - Parma 0:0

Atalanta - Inter 1:4 (Morales 27 - Šaćiri 12 pen, Gvarin 37, 63, Palasio 72)

Ðenova - Verona 5:2  (Agostini 10 ag, Nijang 12, 30, Bertolaci 65, Peroti 86 - Toni 20, 57)

Torino - Kaljari 1:1 (El Kaduri 35 - Donsah 34)

Udineze - Lacio 0:1 (Kandreva 23pen.)

Kjevo - Sampdorija 18.00

Ćezena - Juventus 20:45

Subota:

Sasuolo - Fiorentina 1:3 (Berardi 67 - Salah 30, Babakar 32, 62)

Palermo - Napoli 3:1 (Lazar 14, Vaskez 36, Rigoni 65 - Gabijadini 82) 

Tabela: Juventus 53, Roma 47, Napoli 42, Fiorentina 38, Lacio 37, Sampdorija 35....


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17