• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.03.2015

17:09

ANHEL DI MARIJA JE BIO PRERUŽAN ZA REAL, smatra  Karles Reksač

Fudbal

ANHEL DI MARIJA JE BIO PRERUŽAN ZA REAL, smatra Karles Reksač

Podeli vest

Florentino Perez želi Galaktikose da im se svi dive. Razumete šta mislim? Kristijano Ronaldo je zaštitno lice, a Perez prodaje međunarodni brend, kaže pomoćni direktor Barselone Karles Reksač


Anhel Di Maria je prošlog leta napustio Real Madrid i karijeru nastavio u redovima Mančester junajteda. Transfer Argentinca pokušao je da spreči Kristijano Ronaldo, čak kasnije javno priznao da njegov odlazak nije najbolje rešenje, ali u to nije uspeo da ubedi predsednika Florentina Pereza.

Svoju verziju odlaska Argentinca dao je i pomoćni direktor Barselone Karles Reksač.

- Anhel Di Maria i Visente del Boske su preružni za Real Madrid. Drugačiji su od Tonija Krosa i Džejmsa Rodrigeza - rekao je Reksač, prenosi portal Goal.com

On je potom dodao da je Perezu cilj da ima tim koji će sve ostaviti bez teksta.

- Florentino Perez želi "Galaktikose" da im se svi dive. Razumete šta mislim? Kristijano Ronaldo je zaštitno lice, a Perez prodaje međunarodni brend.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija