• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2015

19:03

KIKSNUO I PARTIZANOV RIVAL Dirk Kujt razbio AZ Alkmar

Fudbal

KIKSNUO I PARTIZANOV RIVAL Dirk Kujt razbio AZ Alkmar

Podeli vest

Protivnik Partizana u Ligi Evrope AZ Alkmar poražen je od Fejenorda sa 3:1 u šampionatu Holandije

Trijumf ekipi iz Roterdama doneo je nekadašnji napadač Liverpula Dirk Kujt sa tri pogotka, dok Van Overim postigao počasni pogodak. 

Kujt je načeo goste u 13. minutu, a pet minuta kasnije  AZ je uspeo da izjednači rezultat na 1:1, a promene nije bilo do kraja prvih 45 minuta. Međutim, nekadašnji napadač Liverpula je vrlo brzo u drugom delu meča vratio prednost Fejenordu,  a u 77. sa penala postavio konačan rezultat.

AZ Alkmar u Ligi Evrope ima tri boda posle prva tri kola. Partizan je u Beogradu savladao Holanđane sa 2:1, a naredni duel ta dva tima zakazan je za 26. novembar, pre toga će crno-beli gostovati Atletik Bilbaou.

Inače, Partizan je u 15. kolu Superlige imao pobedu protiv Mladosti do 89. minuta, kada je ekipa iz Lučana uspela da izjednači rezultat na 2:2.

(VIDEO) "VALJAK" ZARIBAO U LUČANIMA Mladost u 89. minutu uzela Partizanu dva boda 2:2


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija