• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

15.09.2016

09:58

FRKA U VOŠI! LALATOVIĆ: Menadžeri mi se mešaju u posao, izbacivao sam ih iz kancelarije!

Fudbal

FRKA U VOŠI! LALATOVIĆ: Menadžeri mi se mešaju u posao, izbacivao sam ih iz kancelarije!

Podeli vest

Nenad Lalatović nadomak je odlaska sa klupe Vojvodine jer kako kaže ne želi da mu se menadžeri mešaju u posao

- Menadžeri i njihovi prijatelji mi se mešaju u posao. Mnoge sam oterao iz Veternika, neke sam izbacio iz kancelarije, jer su mi davali savete ko bi trebalo da igra, a ko ne. Ne mogu tako sa mnom. To ne dozvoljavam! Jak sam karakter, jači sam od njih. Ne može meni neko da sastavlja tim, to nikad neću dozvoliti - rekao je Lalatović za Telegraf.

Srpski trener kaže da mu se za sada čelnici kluba nisu mešali u posao.

- Nisu se mešali, ali ne mogu da radim u ovakvim uslovima i tačka. Videćemo u četvrtak da li će ispoštovati moje uslove,a oni glase da niko ne sme da mi se meša u posao. Ako ne, onda ćemo se razići. Jutro je pametnije od večeri, pa ćemo videti.

Lalatović poručuje da ne želi da ga iz Vojvodine oteraju u decembru.  

- I u slučaju da sam prvi na tabeli sa deset bodova više od drugog, opet bi me smenili. Grad je mali. Znam da planiraju da dovedu Sivića posle mene i da sa njim rade šta hoće i kako im je po volji. Ja im smetam, jer ne dozvoljavam da mi se bilo ko meša u posao, a ovde mnogi to pokušavaju. To, na kraju krajeva, nije dobro za srpski fudbal - istakao je Lalatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voša fan

pre 7 godina

Podržavamo Laleta. Svaka čast na dostojanstvu. Kada bi mogli Laleta klonirati u 100 replika. Počeli bismo izlaziti iz fudbalskog tunela. Hajde gospodo treneri podržite javno vašeg kolegu. Novoj upravi želimo uspeha ali dobro da razmisle...

Djole

pre 7 godina

U poslednjih trideset godina se stalno mešetarilo u Voši,setite se samo svih skandala,vezanih za Vošine uprave!Ti Lalatoviću stisni mu*a i nastavi da radiš,kakav bre Sivić?U kojoj to državi na kugli zemaljskoj,trener odlazi kada ima dva boda manje od prvoplasiranog!Da zaboravimo na to da si kod nas došao kada te niko nije hteo!Ne sporim jednu stvar,mi navijači Voše kada si dolazio baš i nismo bili ubeđeni da si ti pravo rešenje za nas,uglavnom zato što si deklarisani Zvezdaš,no razuverio si nas svojim radom i svaka ti čast!Vojvodina igra za naše uslove najlepši fudbal u ligi i dokazao si da se i sa malo para može napraviti ozbiljan tim!Duboko ćeš nas sve razočarati ako sada u sred sezone odeš,Vojvodina je po svemu mnogo veći klub od Čuke i mi želimo da ostaneš,a ti i dalje teraj bagru od sebe, za to ćeš uvek imati podršku iskrenih navijača Vojvodine!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17