• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

08.05.2017

07:00

POSLE ZVEZDE, HOĆE I SKALP PARTIZANA! Stolica: Na pobedu i protiv crno-belih!

Fudbal

POSLE ZVEZDE, HOĆE I SKALP PARTIZANA! Stolica: Na pobedu i protiv crno-belih!

Podeli vest

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica posle pobede nad Crvenom zvezdom (3:2) poručio je da neće biti popusta ni za Partizan u sledećem kolu Superlige

"Zmajevi" su ustalasali finiš prvenstva pobedom nad crveno-belima i tako ih udaljili od odbrane titule i otvorili put crno-belima ka trofeju.

Voždovac već sledeće kolo gostuje Partizanu, a Stolica poručuje da i u tom meču njegova ekipa ide na pobedu.

- Još imamo šanse za Evropu i svaki bod nam je važan. Protiv bilo koga da igramo, cilj nam je pobeda, pa bili to Crvena zvezda ili Partizan. Mi smo jedini klub koji je odmah dobio licencu i za Evropu i za našu ligu. Zato treba da se piše o Voždovcu, jer je primer kako jedan klub treba da funkcioniše, a ne jer je sad pobedio Zvezdu - jasan je Stolica.

Bivšeg igrača i pomoćnog trenera Partizana ljuti što je integritet fudbala narušen, pa su rezultati u drugom planu.

- Ljudi iz trenerske struke moraju da se izbore za srpski fudbal. Ovde smo gde smo, jer fudbalski svet nema veze sa fudbalom. Voleo bih da se piše o Voždovcu kao nekome ko je upisao važnu pobedu, a ne zbog nekih drugih klubova - zaključuje Stolica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bgcaffe

pre 6 godina

Hahahahaha, prodavanje magle. Došao čovek iz Zvezde, rekao im , imate duple premije od onoga što ste dobili od partizana ( 40.000 Eura da podeli ekipa i strucni stab), dakle, ZVEZDA je ponudila 80.000 eura, ali je Stolica rekao da nije zainteresovan, jer vec imaju redovne plate u Vozdovcu ! Hahahahaha...prenseti ovo da se zna , jer nece ni taktiku da postavi , niti ce igraci da se zalazu ! Eto ko i kako igra ! To je to "poštenje ", ovde nije potreban ni sudija, jer će da se šetaju po terenu... :)) Neko je iz uprave partizana rekao Stolici da ga vide kao naslednika Nikolica za koju sezonu...te da pazi šta radi , da je dobio veliki plus pobedom nad Zvezdom...napominjem :" Da pazi šta radi " !!! :))))))

gago m

pre 6 godina

Звезда понудила 80000 "еура" (српски,евра!) ха,ха,ха ... Одакле презадуженој ЦЗ толике паре???Кафеђијо,мани се спортских дешавања,држи се флаше и плачиииииииииииииии

GAJA

pre 6 godina

....NAZIV DELIJE JE ZA TURSKU LAKU KONJICU NAJPRE BIO U BOSNI, A SADA GA KORISTE .......

Ma da

pre 6 godina

Na prosloj ste sirili noge da udje iz indirektnog udarca

gago m

pre 6 godina

Ma da - У последње време,кад играте против Партизан поготово,ноге су вам стално раширене ...Јел и то нерегуларно ха,ха,ха

zlaja

pre 6 godina

Cudno zar ne? Dok je do pre dva dana zvezda osvajal, il bila na putu da osvoji tituli, nije se zivelo od komentara, SVE JE NAMESTENO, TO JE ZBOG VUCICA, VUCIC IM DAJE TITULE. NEREGULARNO PRVENSTVO. Kako partizan izbio na celo tabele, prvenstvo na po regularnosti presisalo Premijer ligu. Da nije ljigavo bilo bi smesno. PS I u kosarci isto,dok je Vujisevic 10 godina samara, sudije, protivnicke navijace.igrace i trener, sve je bilo regularno i supre, kako zvezda uze par titula, sve je namesteno. Mnogo posla za SUPER HIKa

ĐURO

pre 6 godina

HA HA HA KOJE KOJE POTURANJE SPORTSKOJ JAVNOSTI..PA  NEK KAŽU OVI IZ VOŽDOVCA OD KOGA SU DOBILI PREMIJE ZA POBEDU. PA VDELI STE DA SU GONULI ZA SVAKU LOPTU. U REDU I TREBA TAKO AL I PROTIV DRUGIH TIMOVA SA NE ZALAŽU TAKO. EVO VIDEĆEMO KAKO ĆE IGRATI PROTIV PARTIZANA.\n

NekoIzMase

pre 6 godina

Jel sa sirenjem nogu na pobedu? Ugasite ovaj amaterizam\n

sedi 1

pre 6 godina

1. Privatizacija 2. na 5 godina zabrana svim laznim VODJAMA navijaca zabrana dolaska na sport.manif. 3 .delegirati sudije evropskih liga 4 . vratiti klasican sistem takmicenja ali ligu smanjiti na 12- 14 timova 5. najvise 3 stranca

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17