• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.08.2017

22:03

MATIĆ BI DA "OSTARI" U JUNAJTEDU: Mislim da ću dugo ostati ovde!

Fudbal

MATIĆ BI DA "OSTARI" U JUNAJTEDU: Mislim da ću dugo ostati ovde!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da su ga novi saigrači dobro prihvatili i da je zadovoljan što je ekipa dobro počela sezonu u Premijer ligi

Matić je ovog leta iz Čelsija prešao u Mančester junajted za 45 miliona evra i u pobedi nad Vest Hemom (4:0) u prvom kolu bio je proglašen za igrača utakmice.

- Zahvalan sam momcima koji su me prihvatili od prvog dana, osećam njihovu podršku. Zahvaljujući njima se dobro osećam, mislim da ću dugo biti ovde. Pomogli su mi i srećan sam što sam mogao da im uzvratim i da učestvujem u pobedi - rekao je Matić za klupsku televiziju.

Govoreći o utakmici sa Vest Hemom, srpski reprezentativac rekao je da je osećao pritisak nastupa za velik klub kakav je Mančester junajted.

- Igrali smo dobro i mislim da su i naši navijači uživali. Dobro je početi prvenstvo sa sva tri boda, sezona je duga, ali moramo da sakupljamo bodove. Sjajno je igrati na "Old Trafordu", kada nosiš dres Junajteda osećaš neku vrstu pritiska pošto je to veliki klub, ali zbog toga smo ovde. Znamo da je velika odgovornost igrati za Mančester junajted, srećan sam što smo dobro počeli i nadam se da ćemo tako nastaviti. Siguran sam da ova ekipa može da uradi mnogo dobrih stvari - naveo je srpski reprezentativac, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa "crvenim đavolima".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17