• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.08.2017

19:30

JOŠ JEDAN TROFEJ ZA RONALDA! As Reala najbolji igrač LŠ za prošlu sezonu

Fudbal

JOŠ JEDAN TROFEJ ZA RONALDA! As Reala najbolji igrač LŠ za prošlu sezonu

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo proglašen je danas u Monaku za najboljeg fudbalera Lige šampiona u prošloj sezoni

 


Ronaldo je prošle sezone osvojio titulu prvaka Evrope sa Realom, postigao je 12 golova i imao je šest asistencija u najelitnijem evropskom takmičenju. On je u finalu protiv Juventusa u Kardifu postigao dva gola u pobedi od 3:1.

U konkurenciji za najboljeg igrača bili su i fudbaler Barselone Lionel Mesi i kapiten Juventusa golman Đanluiđi Bufon.

Takođe, Ronaldo je dobio i nagradu za najboljeg napadača u prošloj sezoni i prvi je igrač koji je postigao golove u tri finala Lige šampiona.

Za najboljeg golmana proglašen je 39-godišnji kapiten Juvenutsa Đanluidji Bufon, dok je najbolji defanzivac u prošloj sezoni kapiten Real Madrida Serhio Ramos. Njegov saigrač Luka Modrić proglašen je za najboljeg veznog igrača.

Za najbolju fudbalerku proglašena je Holanđanka Like Martens, koja je ove godine sa reprezentacijom osvojila Evropsko prvenstvo.

Nagradu predsednika Uefa Aleksandra Čeferina dobio je legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti. On je treći Italijan koji je dobio tu nagradu, posle Đanija Rivere i Paola Maldinija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija