• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

08.09.2017

18:33

DA LI ĆE SVI BITI ZADOVOLJNI? Poznato ko prenosi mečeve Zvezde i Partizana u prvom kolu Lige Evrope!

Fudbal

DA LI ĆE SVI BITI ZADOVOLJNI? Poznato ko prenosi mečeve Zvezde i Partizana u prvom kolu Lige Evrope!

Podeli vest

Partizan i Crvena zvezda mečeve prvog kola Lige Evrope igraju narednog četvrtka, a poznato je i ko će prenositi utakmice

Kako piše Telegraf, RTS će prenositi meč Zvezde i BATE Borisova koji je na programu 14. septembra od 21.05, dok će utakmica Jang Bojs - Partizan  (19.00) biti na TV Arena.

RTS ima paket u kome može da prenosi jednu utakmicu Lige Evrope, pa neće biti u mogućnosti da prenosi i Zvezdu i Partizan, a u istom tom paketu je i jedna utakmica Lige šampiona, koja se igra u sredu. Javni servis ima i pravo da odluči koju će utakmicu da izabere i da li će prenositi Zvezdu ili Partizan, što se tiče prvog kola odličio se za crveno-bele. 

Prenos Partizanove utakmice u Švajcarskoj protiv Jang Bojsa radiće Arena sport, a meč iz Berna je na programu od 19 časova. Takođe,  moguće je da RTS odluči da prenosi sve Zvezdine utakmice, a da Arena prenosi Partizan. 

Za sada je poznato samo ko prenosi prvo kolo, a videćemo kakva će odluka biti za drugo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 6 godina

"Bravo" za RTS. Od sada neka im pretplatu placaju zvezdasi, a ja cu, kao navijac Partizana placati Areni jer ce mi ona omoguciti da gledam utakmicu. Ovo im je drugi put za dve nedelje da ne zele da prenose utakmicu Partizana, sto jasno govori o tome se javni servis jasno stavio na stranu jednog kluba, sto nije posteno prema ostalim gradjanima ove zemlje drugacijeg navijackog opredeljenja. A ako je javni, onda bi trebalo da bude servis svih gradjana, sto ovde ni izbliza nije slucaj.

uzicanin

pre 6 godina

Logično,ko igra kući prenosi ga RTS ,a na strani Arena pošto msm da imaju novca da otkupe prava.E sad biće problem ,ako Cz budu prenosili na RTS i kada bude igrala na strani a Partizan kući...onda ćemo znati šta je po sredi!

glupan

pre 6 godina

Nista mi nije jasno,u kom svojstvu je arena tu.?Kakav je to dil izmadju rts i arene.?Ako je neko potpisao takav ugovor da rts prenosi ligu kako arena upste u tom dilu.Opet muljacina Rts.I dole vise da nas zajebavaju oce li drzava ocistitiRts od lopova.

tole

pre 6 godina

posto im je na oba kanala program malo jaci , mogli su da prenose i jedne i druge kao i oba dana ligu sampiona.. a na silu otimaju od gradjana...bitno je da kojekakve bljuvotine imaju nacionalnu frekvenciju..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija