• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

13.10.2017

10:11

IBANJEZ ĆE NAVIJATI ZA DVE SELEKCIJE NA SP, ali među njima nije Srbija!

Fudbal

IBANJEZ ĆE NAVIJATI ZA DVE SELEKCIJE NA SP, ali među njima nije Srbija!

Podeli vest

Nekadašnji ljubimac "delija" Luis Ibanjez rekao je da bi voleo da na Mundijalu u Rusiji igraju dve "njegove" reprezentacije, za koje bi navijao, ali među njima nema Srbije

 

Bivši fudbaler Crvene zvezde, rođeni Argentinac, oduševljen je što je Leo Mesi odveo "gaučose" na Svetsko prvenstvo, a sada bi voleo da im se tamo pridruži - Hrvatska.

- Bio bih presretan kad bih na SP imao dve reprezentacije za koje navijam - Argentinu i Hrvatsku! Moramo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo - podvukao je Ibanjez u razgovoru za Jutarnji list.

Na konstataciju novinara da su se oni već plasirali, Lučo je odgovorio:

- Na Hrvatsku mislim, naravno. Onda ću u Rusiju na SP otići da navijam za obe reprezentacije. Taj bi mi se put isplatio. Ja bih valjda bio jedini navijač koji bi s istim žarom navijao za dve reprezentacije, gledao bih sve utakmice. S tim da bi mi lakše bilo da dobijem ulaznice za utakmice Hrvatske, nego Argentine. Imam više prijatelja u hrvatskoj, nego u argentinskoj reprezentaciji - istakao je Ibanjez, koji je pre Zvezde nekoliko sezona nosio dres Dinama iz Zagreba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija