• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2017

23:31

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Razgoropadio se Ešli Jang, Totenhem u kanalu, zaigrao i Mitrović!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Razgoropadio se Ešli Jang, Totenhem u kanalu, zaigrao i Mitrović!

Podeli vest

Mančester junajted je u 18. kolu Premijer lige savladao Votford sa 4:2, dok je Lester iznenadio Totenhem i pobedio Sparse 2:1

Junajted je upisao treću pobedu u nizu a prvu u gostima posle tri meča pauze. "Đavoli" su posle samo pola sata igre imali tri gola viška. Domaćine je izbombardovao sjajni Ešli Jang.

Prvo je sjajnim udarcem s ivice šesnaesterca u 19. minutu načeo domaćine, a potom je iz slobodnog udarca ostavio bez teksta i menadžera Žozea Murinja. U 32. minutu je Marsijal povisio na 3:0. Ali, pobrinuli su se domaćini da gostima zagorčaju finiš meča. Sa dva gola za sedam minuta od 77. do 84. smanjio je Votford na 3:2, ali je definitivno sve dileme rešio Lingard u 86. minutu utakmice. 

Nemanja Matić je igrao do 54. minuta utakmice. 

Totenhem je poražen sa 2:1 od Lestera i ovo mu je treći vezani poraz u gostima, i treći vezani susret u Premijer ligi bez pobede. Sparsi su se tako verovatno oprostili od titule, imaju 14 bodova manje od lidera Mančester sitija. 

Lester je odigrao perfektno prvo poluvremenu. Na isteku 13. minuta, Olbrajton je centrirao sa levog boka, a Vardi je iz prve lobovao loše postavljenog golmana Uga Ljorisa.U poslednjim trenucima prvog poluvremena, Lester je posle munjevite kontre došao do dva gola prednosti. Marez je protutnjao po levom boku, a potom fenomenalno pogodio suprotan ugao za 2:0.

Totenhem je u drugom poluvremenu krenuo na sve ili ništa. Uspeo je Kejn da smanji rezultat na 2:1, ali ne i Totenhem da izbori bar bod. 

Njukasl je gubio 2:0 na gostovanju VBA, ali je na kraju izborio remi 2:2. Klark je u drugom poluvremenu smanjio na 2:1, a onda je Evans častio goste autogolom u 83. minutu utakmice. 

Rafa Benitez se konačno smilovao, pa je Aleksandar Mitrović je igrao poslednjih 20-ak minuta utakmice za "svrake".

Bratjon i Kristal Palas odigrali su bez golova, a Luka Milivojević je odigrao svih 90 minuta za gostujući tim, koji je sada vezao treći meč bez poraza.

PREMIJER LIGA

14. kolo

Utorak
Brajton - Kristal palas 0:0

Lester - Totenhem 2:1 (2:0)
(Vardi 13, Marez 45+1 - Kejn 79)

Votford - Mančester junajted 2:4 (0:3)
(Dini pen 77, Dukure 84 - Jang 19, 25, Marsijal 32, Lingard 87)

VBA - Njukasl 2:2 (1:0)(Robson-Kanu 45+1, Fild 56 - Klark 59, Evans 83ag)

Sreda
Arsenal - Hadersfild 20.45
Bornmut - Barnli 20.45
Čelsi - Svonsi 20.45
Everton - Vest Hem 21.00
Mančester siti - Sautempton 21.00
Stouk - Liverpul 21.00

Tabela: Mančester siti 37, Mančester junajted 32, Čelsi 26, Arsenal 25, Totenhem 24, Liverpul 23, Barnli 22...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17