• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2018

10:08

TRANSFER VRTEŠKA: Murinjo potpisao, velika trampa Sitija i Atletika!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Murinjo potpisao, velika trampa Sitija i Atletika!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

SELTIK: Musa Dembele najverovatnije neće napustiti Seltik, bar ne ove zime. Interesovanje za francuskog napadača pokazali su Kristal Palas i Brajton, ali šampion Škotske ne namerava da ga proda.

SAUTEMPTON: U redove Sautemptona stigao je Gvido Kariljo. "Sveci" su morali da izdvoje 22 miliona evra Monaku za argentinskog napadača. 

ATLETIKO MADRID: Janik Karasko može da napusti Atletiko Madrid, jer nije potreban Dijegu Simeoneu, a dve su opcije u opticaju, prodaja i pozajmica na šest meseci.  Prva u redu za Karaskov potpis stala je Roma, ali Rimljani još nisu poslali zvaničnu ponudu za belgijskog napadača. 

BORUSIJA DORTMUND: Nemački mediji pišu da je Borusija Dortmund dogovorila pozajmicu Olivijea Žirua iz Arsenala. Međutim, do transfera će doći tek kada se reši sudbina Pjer-Emerika Obamejanga. Arsenal i Dortmund nikako da se dogovore oko visine transfera, "tobdžije" ne daju koliko Nemci traže, ali su pregovori u toku. 

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo je produžio ugovor sa Mančetser junajtedom! Portugalac će na klupi "crvenih đavola" biti do 2020. godine.- Veoma sam ponosan što sam uopšte dobio priliku da vodim Junajted. Stvorili smo uslove da napravimo veliki uspeh u narednom periodu - rekao je Murinjo.

SENT ETJEN: Bivši srpski reprezentativac Neven Subotić predstavljen je u Sent Etjenu. Dojučerašnji defanzivac Borusije Dortmund je sa novim klubom potpisao jednoipogodišnji ugovor.

SANTOS: Gabrijel Barbosa, poznatiji kao Gabigol vratio se u Santos na jednogodišnju pozajmicu. On se u matični klub vratio iz Intera, u koji je stigao u leto 2016 godine za 30 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja.

AJAKS: Čelnici Napolija i Ajaksa su se dogovorili oko transfera Amina Junesa. Po sporazumu, igrač će za sumu od pet miliona evra preći u redove italijanskog kluba.

MANČESTER SITI: "Građani" su spremili ponudu Atletiko Madridu, a ona glasi: Serhio Aguero plus novac za Antoana Grizmana. Francuz je na meti Mančester junajteda i barselone, ali Siti veruje da bi Aguero mogao da bude "kec u rukavu".

JUVENTUS: Univerzalac "Stare dame" Kvadvo Asamoa odbio je da potpiše novi ugovor sa klubom. On nije zadovoljan minutažom, pa želi da na leto, kada mu ugovor istekne, izabere klub u kojem će nastaviti karijeru. Za njega su zainteresovani Roma i Inter, kao i turski Galatasaraj.

REAL MADRID: Poslao je Real zvaničnu ponudu Mančester junajtedu za Davida de Heu. "Kraljevski klub" nudi trampu, da Kejlor Navas i Mateo Kovačić odu na "Old Traford", a da De Hea pređe na "Santjago Bernabeu". 

SPARTAK MOSKVA: Srpski reprezentativac Nikola Maksimović stigao je u Moskvu na lekarske preglede! Posle toga će fudbaler Napolija potpisati ugovor sa Spartakom, za koji će igrati do kraja sezone kao pozajmljen igrač, a Rusi će na leto imati mogućnost da ga otkupe od Italijana.

MANČESTER SITI: Defanzivac Atletik Bilbaa Ajmerik Laporte mogao bi narednih dana da pojača Mančester siti. On je pre dve godine takođe bio želja "građana", ali je tada odbio i kako sada kaže - pokajao se. Siti bi mogao da plati otkupnu klauzulu za Laportu, vrednu 60 miliona evra.

MANČESTER JUNAJTED: Juri i Mančester junajted nova pojačanja. "Crveni đavoli" bi da dovedu centralnog vezistu, a dvojica su im igrača u fokusu. Prvi je Žan Mišel Sari iz Nice, koji ima otkupnu klauzulu od 40 miliona evra, a drugi je Mateo Kovačić, za kojeg bi Real Madrid tražio više.

ARSENAL: Našao je Arsen Venger ponovo jedno jeftino pojačanje. Menadžer "tobdžija" želi da u svom timu vidi vezistu brazilsog Korintijansa Majkona, za kojeg Arsenal planira da plati 11 miliona evra. Velika konkurencija Englezima u ovom poslu je Napoli, koji je odavno bacio oko na igrača i spreman je da plati koliko god Brazilci tražili.

LIVERPUL: Veći deo novca dobijen za Filipea Kutinja, Liverpul će da uloži u - Tomasa Lemara. Vezista Monaka je prvi pik "crvenih" u zimskom prelaznom roku, pogotovo što Englezi tvrde da su Francuzi malo omekšali oko mogućnosti da Lemar ode iz kluba u januaru. Ta kupovina bi koštala Liverpul 100 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17