• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.01.2018

10:47

TRANSFER VRTEŠKA: Šok - Ronaldo se vraća na Ostrvo, ali ne u Junajted!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Šok - Ronaldo se vraća na Ostrvo, ali ne u Junajted!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ČELSI: Kristijano Ronaldo sprema senzaciju - razmatra opciju da na leto iz Reala pređe u redove Čelsija, piše San. Nedaljama se spekuliše da je Real poručio Ronaldu da može da ide, odlazak u PSŽ ili povratak u Mančester junajted ne bi bili senzacija, kao prelazak na "Stamford bridž". Portugalac je ljut jer Florentino Perez ne želi da mu poveća platu, pa je navodno na izlaznim vratima. Real pokušava da dovede Azara iz Čelsija, a Ronaldo bi bio deo tog transfera. 

- Odlazak Ronalda u Čelsi ima smisla, ako malo razmislite. Jer, ako ga Junajted ne želi, malo je verovatno da bi završio u Sitiju ili Liverpulu - navodi izvor engleskog tabloida. 

SAUTEMPTON:  Prema tvrdnjama engleskih medija, Sautempton planira da prosledi ponudu Totenhemu za pozajmicu Kajla Vokera.

FULAM: Fulam je odbio ponudu Vest Hema od 17 miliona evra za Toma Karnija. Još je neverovatnije koliko kkub sa "Krejven Kotidža" traži za vezistu - 45 miliona evra.

MANČESTER JUNAJTED: Mediji mesecima sele Davida de Heu u Real Madrid. On kaže da je srećan u Mančester junajtedu, iako još nije produžio ugovor koji mu ističe za 18 meseci.
- Vreme leti. Ovde sam već sedam godina i srećan sam u Junajtedu. Došao sam kao dete, a sada sam muškarac. Kada se vratim unazad, proletelo je sedam fantastičnih godina - kazao je De Hea, ali ništa konkretno o produženju saradnje. 

ROMA: "Vučica" je odredila cenu za golmana Alisona i ona iznosi 50 miliena evra! Za Brazilca se najviše zagrejao Liverpul, ali je pitanje da li će "redsi" biti zainteresovani posle ove informacije.

INTER: Defanzivac "nerazura" Milan Škrinijar na meti je Barselone, Real Madrida i Mančester sitija! Kako prenosi Gazeta delo Sport, ovi klubovi će krenuti u napad na Škrinijara, ali na leto, a Inter je odredio cenu - 70 miliona evra!

LIVERPUL: Menadžer "redsa" Jirgen Klop rešen je da novim ugovor "veže" Mohameda Salaha. Ipak, postoji začkoljica. Kako lokalni 'Liverpul eho' prenosi "redsi" neće moći da odbiju ponudu Reala.

Reuters

PSŽ: Gazda "svetaca" Naser El Kelafi besan je na Real jer smatra da Madriđani poturaju priče o Nejmarovom nezadovoljstvu u Parizu.
To je samo glasina i naravno da nije tačna. Nejmar je srećan ovde i želi da ostane. Došao je pre samo pet meseci i ima još četiri i po godine ugovora sa nama. Španci žele da nas uvuku u njihove „igrice" ali mi nećemo ući u te njihove „igre". Nejmar će igrati kod nas i sledeće sezone. Ne 100 odsto, već 2.000 odsto - poručio je El Kelafi.

INTER: Napadač Liverpula Danijel Staridž je na korak od Intera! Mediji na Ostrvu pišu da je Liverpul pristao da smanji obeštećenje na ime pozajmice, te da će Inter platiti dva miliona evra. Ali, "nerazuri" plaćati celu platu Staridžu, koja nije mala - 170.000 evra nedeljno.

MANČESTER SITI: "Građani" se uključuju u trku za dovođenje Edena Azara! Mančester siti je spreman da Čelsiju za najboljeg igrača ponudi 170 miliona evra, prenosi Sandej miror! Pep Gvardiola je Belgijanca označio kao prioritet u letnjem prelaznom roku, pa su Real Madrid i Mančester junajted dobili žestoku konkurenciju.

Reuters

SEVILJA: Vezista Svonsija Roke Mesa doputovao je u Španiju i posle lekarskih pregleda bi trebalo da se finišira pozajmica u Sevilju. Andalužani će na leto imati pravo da otkupe 28-godišnjeg vezistu.

MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" žele tandem Borusije Dortmund - Julijana Vajgla i Kristijana Pulišića. Zadnji vezni i krilni fudbaler su privukli pažnju mnogih klubova, a Žoze Murinjo ih želi u paketu.

INTER: Vezista Intera i hrvatske reprezentacije Marselo Brzović mogao bi da napusti klub i preseli se u Englesku. Za njega su zainteresovani Arsenal i Everton, piše Dejli ekspres.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17