• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.03.2018

16:40

ANGELA UMEŠALA PRSTE U FUDBAL: Nemačka neće bojkotovati Mundijal u Rusiji!

Fudbal

ANGELA UMEŠALA PRSTE U FUDBAL: Nemačka neće bojkotovati Mundijal u Rusiji!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel odbacila je mogućnost da ta zemlja bojkotuje Svetsko prvenstvo u fudbalu kako bi pokazala solidarnost s Velikom Britanijom zbog trovanja bivšeg ruskog špijuna

Britanci su prethodno najavili mogućnost da zbog afere oko trovanja ruskog špijuna Sergeja Skripala.

- Sada se ne radi o bojkotu Svetskog prvenstva u fudbalu, već je važno da postoji istraga - rekla je Angela Merkel odgovarajući na pitanje o merama koje bi Evropa mogla da preduzme povodom tog slučaja.

Ona je navela da će Evropska unija reagovati na napad, za koji London krivi Rusiju, da će najverovatnije raspravljati o tome na sastanku lidera u Briselu sledeće nedelje.

- Mogu sam da se nadam da će Rusija doprineti istrazi - dodala je Angela Merkel. 

BRITANCI BAŠ HOĆE DA RAZBESNE PUTINA! Poslanik Iz Laburističke partije traži ODUZIMANJE MUNDIJALA RUSIJI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sme li drzava

pre 6 godina

Да је ово рекао наш Вучић, ми би већ добили санкције фифа и уефа. Али, дупли аршини су правило, само све има свој крај. Доћи ће време када ће лизати све што су зас....!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija