• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2018

15:12

LION LETI IZ EVROPE! UEFA zbog divljanja navijača izbacuje francuski klub!?

Fudbal

LION LETI IZ EVROPE! UEFA zbog divljanja navijača izbacuje francuski klub!?

Podeli vest

Navijači Olimpika iz Liona su tokom utakmice protiv CSKA iz Moskve napravili više prekršaja zbog kojih bi mogla da bude aktivirana uslovna kazna koja je francuskom velikanu izrečena pre godinu dana

Navijači Olimpika iz Liona su na utakmici osmine finala Lige Evrope imali rasističke ispade, ubacivali su predmete u teren, blokirali su stepenice, a bilo je i incidenata u publici.

Problem za upravu Liona je što ovakve izgrede navijači nikako nisu smeli da naprave jer nad Olimpikom visi kazna izbacivanja iz evropskih takmičenja. 

Francuski klub od aprila 2017. ima dvogodišnju uslovnu kaznu suspenzije iz evropskih takmičenja zbog nereda na utakmici sa Bešiktašom. Pravilo UEFA kaže da "ako se ponovi prekršaj tokom perioda uslovne kazne, u tom slučaju odiginalna kazna mora da bude primenjena."

Olimpik sa strepnjom čeka 31. maj kada će disciplinska komisija UEFA razmatrati da li će kazniti francuskog velikana. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija