• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2018

00:06

OLIVER JE KANTA ZA SMEĆE, A NE LJUDSKO BIĆE! Bufon osuo paljbu po arbitru!

Fudbal

OLIVER JE KANTA ZA SMEĆE, A NE LJUDSKO BIĆE! Bufon osuo paljbu po arbitru!

Podeli vest

Jedan od najboljih golmana svih vremena Đanluiši Bufon sasuoje još na terenu tokom utakmice sve u lice sudiji Majklu Oliveru, koji je častio Real Madrid penalom (3:1) koji ih je odveo u polufinale Lige šampiona

Zbog toga je Điđi dobio direktan crveni karton, a nije ćutao ni posle utakmice. 

Tim je dao sve od sebe! Ljudsko biće ne može na onakav način da izbaci jedan tim iz takmičenja. Jasno je da on nema srce u grudima, nego kantu za smeće. Znam šta je video, video je sumnjivu situaciju. Ne možete nekome svirati penal u 93. minutu, a nekome ne, iako se isto desilo u prvoj utakmici. Ako nemate karakter onda bolje sedite kod kuće sa ženom, pijte sok i jedite čips - bez dlake na jeziku rekao je Bufon.

Nije se tu zaustavio golman "stare dame".

- Mogao sam svašta da mu kažem u tom trenutku. Ne možete tako da uništite snove jednog tima. Morao sam da mu pokažem stepen katastrofe koju je napravio. Ako nemate hrabrosti da donosite odluke i ne možete da podnesete pritisak, onda bolje da sedite na tribinama. 

Bufon je ipak još jednom pokazao da je veliki sportista.

- Real Madrid je zaslužio da prođe u polufinale, kad se ima u vidu prikazano u oba susreta. Želim mu sve najbolje. Uvek mi je bila čast da igram protiv ovog kluba, ali objektivno, zaslužili smo makar produžetkeZnali smo da imamo 0,00001 odsto šanse pre meča. Ali, ja sam ponosan što sam deo ovog tima, ponosam sam na ove ljude. Naravno, tužni smo i besni, ali sam srećan što sam deo ove ekipe. Šteta što se ovako završilo.


(VIDEO) OVAKO JE SUDIJA POSLAO BUFONA U PENZIJU! Neslavan kraj legendarnog golmana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nanii

pre 6 godina

Prvo,ko ti je kriv? Kad su nudili bogatstvo za tebe da predjes,nisi htio i sta sad?!?! Naosvajao bi se trofeja s njima!!!! Drugo,prica o stimanju kapiten kluba,koji je izbacen iz lige zbog namjestanja. Trece,devedesetih i ranih dvije hiljaditih se niko bunio nije,kad su Talijanskim klubovima,posebno Juventusu i Milanu stimane utakmice i druge i timove i navijace dovodile do ludila zbog toga!!!! Kmeci i kukaj sad ti i cijela Italija. Nadam se,da ce Real u polufinalu dobiti Romu i sa ukupnih 9:0 proci u finale!!!!!

Sport

pre 6 godina

Vidite,neznam gde je problem.Jedanaesterac ili penal je 100%,samo što je se to desilo u 93 minutu.Ne verujem da bi bilo ovoliko buke da se to isto desilo u 61 minutu.Bufonu normalno je teško,al brate treba imati m.da pa svirati kazneni udarac u 93min.Ja glavnom sudiji skidam kapu do poda.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17