• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2018

14:53

MUNDIJAL TOTALNO UPROPASTIO SERGEJA! Juventus digao ruke od veziste Lacija!

Fudbal

MUNDIJAL TOTALNO UPROPASTIO SERGEJA! Juventus digao ruke od veziste Lacija!

Podeli vest

Fudbalski klub Juventus odustao je od transfera Sergeja Miliković-Savića iz Lacija jer ne želi da plati više od 70 miliona evra, prenosi Tutosport

Kako se navodi, Lacio za srpskog reprezentativca traži 120 miliona evra, a "Stara dama" nudi 50 miliona manje i nema nameru da ide preko toga.

Očekuje se da Milinković-Savić ovog leta promeni sredinu, za njega su interesovanje pokazali pored Juventusa, Mančester Junajted, Real Madrid, Barselona i Paris Sen Žermen, ali je predsenik Lacija Klaudio Lotito istakao veliko obeštećenje.

Međutim, srpskom reprezentativcu je cena pala posle lošeg izdanja na Svetskom prvenstvu, gde je dobro igrao samo protiv Kostarike, dok je protiv Švajcarske i Brazila potpuno podbacio.

Teško da će neko od klubova platiti ono što Lacio traži, jer vlada opšte mišljenje da mu je igranje na Mundijalu "ubilo" cenu.

Sergej je u Lacio došao 2015. godine iz Genka, a prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača i na 48 utakmica postigao je 15 golova. 

SAVO MILOŠEVIĆ ZA INFORMER: Sergej nije umišljena zvezda!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baki

pre 5 godina

Hahaha ja sam čuo da nude toliko ali da ne dodje kod njih !!!! Ko je lud da plati za neznalicu ? On ne vredi ni crvljivog boba, on je nula za potsmeh!!!!

robin hud

pre 5 godina

pa tako je to kada se nesto pokusava na silu umjesto da su pustili Muslina da sam odluci sta da radi sa njim i da li da ga vodi ili ne oni navalili kao sivonje da mjenjaju stil igre reprezentacije na 3 dana pred SP i da im Sergej bude KLJUCNI igrac !!! ni ti je bilo dobro kao prvo za njega samoga a pogotovu ne za konacan ishod reprezentacije ! i ko je tu profitirao ? NIKO !!! mi nikada NISTA u fudbalu necemo da budemo dokle god nam ovakvi ZNANCI budu vodili fudbal !!! nemam nista protiv Kokeze ali covjek nije mozda nikada igra fudbal ni sa rajom iz zgrade a kamo li nastupao za reprezentaciju i kako onda da on zna sta treba da se radi ! steta jer je moga da istrpi Muslina i da mu otkaz da posle SP a Sergej bi se fino i odmorio a i prodao. ovako nista nije uradio osim sto se setao malo po Rusiji !

Ljubo

pre 5 godina

Sta ce sad FS Srbije ,agencija samo za prodaju igraca ,a da bi stvorili pozitivnu atmosferu u fudbalu i reprezentaciji Srbije ,to ne dolazi u obzir...mafija !

ziva

pre 5 godina

bravo tako i treba svim igracima treba tako da se desi pa da vide dali ce sledeci put da igraju ili da pale masu a nista od njih

milos178

pre 5 godina

Ovo što sam pročitao vređa inteligenciju svih nas koji volimo fudbal i Srbiju,ili bar veliku većinu.Njega mundijal upropastio???!!!Pa zbog njega je upropašteno sve što je započeto još na početku kvalifikacija.Valjda je sad svima jasno da je Muslin bio u pravu.Ovo nema nigde na svetu,da cela ekipa bude taoc jednog igrača,sve je bilo podređeno njemu i njegovom transferu od 100,200,300 miliona.Da nije smešno bilo bi žalosno.Ovo drvo od selektora je tumbao ekipu iz utakmice u utakmicu ne bi li njega namestio na neko mesto,a on igrao sve gore i gore i umesto da završi na klupi,u najblažem slučaju,on je silio sa njim u startnih 11 zanemarujući kvalitet i formu ostalih,zanemarujući rezultat i igru,zanemarujući šta drugi mogu da pruže u određenom momentu i na određenom mestu u timu.Treba da vas je sramota,da se pokrijete ušima i ćutite i što pre se raziđete,inače ne vidim da će nam u skorijoj budućnosti biti bolje

Darko

pre 5 godina

Kojih 100 miliona vredi ni 70 je previse a kako je nahvaljen i koje se bura zbog njega digla nista nije pokazao na SP a ako je stvarno takav igrac po meni nista vise od prosecnog igraca on bi trebao da kida na SP a njemu kao i njegovim menadzerima ali i onima iz FSS gde se nadaju da se ogrebu za neki procenat su upropastili reprezentaciju i sad gledaju kako da sacuvaju mesta a trebaju sami odmah cim smo ispali da podnesu ostavke svi jer je ovo neuspeh a najvise je njihov jer Ne samo da su smenili Muslim vec nista posle njega nisu napravili.

Penzioner

pre 5 godina

Kao sto mnogi mi "neznalice" rekosmo : NECE NIKO DA KUPI TU BALERINU OD FUDBALERA!!!!! Nema taj ni K od kvaliteta !!! Cestitke Juventusu !!!

Sale

pre 5 godina

Opet ga precenjuju! I to je mnogo za ''šeteča''!

mirko

pre 5 godina

Ne znam da li je iko uocio, ali nas tim ima jednu veliku manu, koja razdvaja gubitnika od dobitnika. U odbrani desava se svaki put da 10tak pasova prodje nasima bukvalno na korak a da tih 10 puta cak ni ne pokusaju da iskorace i uzmu loptu. Ko pogleda snimak utakmice sa Svarjcarcima videce da svaki put nakon takve odbrane primimo go. Nepogresivo, samo ne razumem da li u pitanju lenjost ili nesto drugo.... Ali bukvalno iz utakmice u utaklicu...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17