• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforemer

17.07.2018

08:53

(VIDEO) NEKA SE TERAJU U TRI P.M. SVI KOJI SU NAVIJALI ZA OVE USTAŠE! Hrvati slavili srebro uz PESME O KLANJU SRBA!

Fudbal

(VIDEO) NEKA SE TERAJU U TRI P.M. SVI KOJI SU NAVIJALI ZA OVE USTAŠE! Hrvati slavili srebro uz PESME O KLANJU SRBA!

Podeli vest

Hrvatska je srebro na Svetskom prvenstvu proslavila uz pesme - ustaše Marka Perkovića Tompsona i još jednom pokazala da im je čak i od uspeha u fudbalu važnija - mržnja prema Srbima

Fudbalska reprezentacija Hrvatske proslavila je sa stotinama hiljada sunarodnika svetsko srebro sa Mundijala u Rusiji.

Nekoliko sati je trajao put od aerodroma do Trga bana Jelačića, a onda su se na bini izređali svi igrači uz selektora Zlatka Dalića.

Tanjug/AP


Pod adrenalinom je najviše bio bio Mateo Kovačić.

- Pijani smo kao mace. Svaka čast momcima, ali i vama. Vi ste svetski prvaci - rekao je Mateo Kovačić i poveo Tompsonovu “Pukni puško”.

USTAŠKA DEVOJČICA TOMPSON NAPAO VUČIĆA! Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove idiotske pesme!

Na samom kraju, na bini se pojavio i sam Marko Perković Tompson, pevač koji je karijeru napravio na ratnohuškačkoj i proustaškoj diskografiji.

Ovaj put, otpevao je pesme "Lijepa li si" i "Geni kameni", pošto je posle jedne pesme Luka Modrić tražio još jednu na bis.

Tanjug/AP


Naravno, "slavlje" nije moglo da prođe bez naustaškije od svih, Tompsonove pesme "Bojna Čavoglave", sa sve stihovima "...bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji"... Ako im je to važnije od srebra na Svetskom prvenstvu, sve je jasno!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Katarina

pre 5 godina

Katastrofa , da smo mi nesto slicno uradili bili bi ostro kaznjeni.

Dusan

pre 5 godina

Koliko nas oni mrze da je to neverovatno, nemaju sad nikakve veza sa nama a spominju nas. Treba da idu na lecenje

Ozren

pre 5 godina

Skupa sa njima treba sa se leče i svi oni Srbi koji navijaju za njih. Đoković prvi!

Darko

pre 1 godinu

Nema pjesma Ljepa li si i pjesma Geni kameni nikakve veze sa ustašama, ajdete u kurac srbi crknite dabogda svi =U= LJUBOMORNE DUŠE SRBI !!!=U= LJUBOMORNE DUŠE SRBI !!!=U= LJUBOMORNE DUŠE SRBI !!!=U= LJUBOMORNE DUŠE SRBI !!!=U= LJUBOMORNE DUŠE SRBI !!!=U= LJUBOMORNE DUŠE SRBI !!!=U= LJUBOMORNE DUŠE SRBI !!!

Tamara

pre 5 godina

Ustaše ostaju ustaše, imajmo na umu da je sadašnja Hrvatska naslednica NDH, ta fašistička ideologija je i dalje prisutna u Hrvatskoj.

Dejan

pre 5 godina

Umesto da se raduju sto su dosli do finala, oni prozivaju Srbe, oni su bolesnici.

Maja

pre 5 godina

Nikada se ništa neće promeniti, Hrvati će ostati takvi kakvi su uvek i bili. Puni mržnje i zlobe.

Lena

pre 5 godina

Slažem se sa naslovom u potpunosti. Njihova mržnja nema kraja.

LuizaH

pre 5 godina

Ne treba se obazirati na to, kad je neko zatrovan to je gotovo. Vazno je da mi nasu decu ne trujemo i ne sirimo mrznju...

Mars

pre 5 godina

Pink ne gledam vec 6 god. Ali je Pajkiceva emisija sve objasnila. Koliko je omladina sj**** u mozak, nisu culi za Apisa, Putnika, Disa.... Onda ti isti maloumnici dodju i seru da su oni nasa braca, komsije (rvati). Takvi i navijaju za ustase....jos je gori euforicni stav pojedinih medija u Srbiji prema rvatskim fudbalerima i njihovoj reprezentaciji, koji su kompletno zanemarili njihovo ustasko divljanje tokom citavog prvenstva,a i posle. A o navijacima....e to je tek posebna prica.

više tisuća Ivana kužih Vlah

pre 5 godina

Oj Zagoro lijepa li si ,Slavonijo bajna ti si,HERCEG BOSNO srce ponosno!!!

Sandra

pre 5 godina

Sramno od strane Hrvatske reprezentacije,ovi momci su sve samo sportisti nisu

Dejan

pre 5 godina

Gde je sad Novak Djokovic? Gde je sad onaj nas komentator? Odite grlite ih sad opet . Sram vas bilo sve . Nas ce ljudi opet snaci Jasenovac , mi neznamo da pamtimo sta smo.doziveli. nama svi majku psuju i jedan dan se nasmeju i eto opet.smo drugovi. Srbi pate od amnezije izgleda!

Milan

pre 5 godina

Definitivno su bolesni, komplet svi od one razuzdane ludace sto skace na sve redom na stadionu pa do igraca. Ocigledno da je kompleks jaci od svega,

Aleksej

pre 5 godina

Bravo za Informer za ovaj naslov,jos vece uvrede ste trebali staviti,nadam se da ce se Srbi nekada opametiti.

Kruno

pre 5 godina

Tomson peva protiv miloševićevog režima a ne protiv svih srba

Cica

pre 5 godina

Tuzno, strasno i jadno sta ovi sportisti sebi dozvoljavaju.

Mirela Horvat

pre 5 godina

Katastrofa,jel može da se vidi da nema urote hrvata.Ovako izađe da smo puni kompleksa...

Srba

pre 5 godina

Шта би ми тек писали да су освојили злато. Мислим да је овим новинарима србовање постало једини занат. Ма нека славе како знају и умеју, све је на њихов образ.

Maša

pre 5 godina

Ovo samo govori o njihovoj naciji na kom su stepenu evolucije.

Mate

pre 5 godina

hahahaha Slažem se :)) dodao bih, i svi koji su navijali protiv.. Ne trebate nam, ni da navijate za, ni protiv. Nebitni ste nam od 8 mjeseca 1995.

deda

pre 5 godina

Ovo pjevanje i veselje me je podsetilo na Maticevu ,,Cirilicu,, gde i Maric i Tompson zabavljaju goste i naciju.... Rugala se ruga rugi... Znam da ga necete objaviti ali ja sam moju duznost obavio....

Bob Nob

pre 5 godina

Predivne pjesme,Thompson je covjek s kamena i zna sta boli svakog Hrvata. Nemate vi takvog pjevaca koji moze u sekundi dignut cijelu naciju na noge. I nasi Srbi se dizu na noge cim on zapjeva, vidio sam mnoge srbe koji zaplacu uz njegovu pjesmu, pjevaju i placu .

Zeljko antunovic

pre 5 godina

Jadni ste i slijepi od mržnje prema Hrvatima!!!U zadnjih 30 dana svijet se vrtio oko nogometa,vaš se svijet samo vrtio oko Hrvata p.s.molim vas da objavite komentar!

marko

pre 5 godina

Nije mi jasno da neki Srbin moze ovako nesto da podrzava i bodri.

Bogggdan

pre 5 godina

Jedino je zanimljivo sto su mnogi iznenadjeni ovom ustaskom promocijom. To se znalo, ali kao nije istina, to pricaju ovakvi, onakvi....

Ivana

pre 5 godina

Toliko zla. Pa zar je moguce da i kad imaju razlog za slavlje, oni pominju nas? Kakvi ljudi, mracni, zli, crni

Lazar J

pre 5 godina

Nisam ništa drugo ni očekivao od njih,jaki na rečima miševi u praksi ,a zaštićeni od Vatikana i katoličkog sveta ko beli medvedi.

kristalno jasno

pre 5 godina

E, za njih je navijao novak đokovic.A toliko sam ga poštovao...

sava

pre 5 godina

Neće se hrvatska mržnja prema Srbima nikada promeniti. A naivni Srbi navijaju za njih, podržavaju. To pokazuje našu veličinu, a njihovu agoniju. Džaba ovakav "povijesni" uspeh, kad su tako mali u pobedi. Umesto da veličaju sopstveni sportski uspeh, na kom im svaka čast, oni sve to bacaju u blato uz pomoć Tompsona i proustaškim pesmama. Daleko im kuća, "lijepa njihova" kuća.

Nena

pre 5 godina

Bolesno, umesto da uzivaju slaveci pobedu, proradio im opet kompleks

Saša

pre 5 godina

Ma ne da se teraju u 3 PM.Nego ih nabijem sve do jednog na onu stvar.A Hrvatski igraci da povade krstenice od dedova i pra dedova i da vide poreklo pa onda neka pevaju sta hoce....

stogod

pre 5 godina

Tompson je projekat sluzbe i koriste ga upravo za ovo sto je i sad radio, drzati uvek svest o mrznji prema Srbiji i Srbima iznad svih dnevno politickih pitanja...narocito pred izbore

milica

pre 5 godina

To je slika o njima, prava, neka nema veze, sve to neko vidi.

marko marković

pre 5 godina

ja ne čujem nigde da se spominje klanje Srba

Didule

pre 5 godina

Molim te pokaži mi neki video u kojem se s bine pjevaju "Čavoglave".

Rusofil broj 1

pre 5 godina

Potpuno se slažem sa vašim naslovom.Sve su to domaći izdajnici i NATO plaćenici.

Mare

pre 5 godina

Trebalo bi ispitati sve u Sribiji zbog cega su navijali za hrvate,jel su normalni,da se vidi da li za ludnicu ili za zatvor .Jer je to za analizu i kaznu.

limunzuti

pre 5 godina

kakve ti droge brate konzumiras? nit je bilo takvih pesama nit se hrvati opcenito slazu s tom sto je tamo thompson nastupao informiraj se pre nego izvalis takvu glupost

dasa

pre 5 godina

Imamo mi toliko dobrih tako da nam hrvati ne nedostaju.

Nenad

pre 5 godina

Sram ih bilo. Umesto da ljudski proslave uspeh svog fudbalskog tima, hrvati su jos jednom pokazali koliko zaista mrze srbe. Sve ce im se to vratiti sa kamatom kao i za kosarku. Gleda ih onaj odozgo.

Ludilo

pre 5 godina

Ajmo sad svi sto ste pisali "Bravo komsije" tokom prvenstva da vas vidim sada: napisite i objavite na vasim drustvenim mrezama "Bravo komsije" sto slavite uz Tompsoncinu uz naravno poneku njegovu pesmu! Naslov ovog clanka je objasnio! Bravo Informere tacno u centar!!!

Nenad

pre 5 godina

Nisam nacionalista Hrvat u duši i srcu ranjeni branitelj, ali sad moram reći da ovo što pišete o Hrvatima, reprezentaciji, Tomsonu samo produbljuje i izaziva dodatnu jal između Srba i Hrvata.Pa zašto ih ne bi mrzili?Ima li razloga da ih ne mrzimo?Došli su nas ubijati u vlastitom domu,narušili su moju domovinu, naša djeca su godine mladosti provela u podrumima.Neka ih bude sram.U našoj zemlji živi se po zakonima Hrvatske države, govori se Hrvatskim jezikom, radimo ono što želimo jer ovo je naša domovina za koju smo krv prolili.Novinari vi ste ološ koja izaziva i provocira poput Beljaka koji nije dostojan saborskog zastupnika.Di ste branitelji za što smo ginuli, gaze nam krunicu i pozdrav s kojim smo umirali blate sve što je hrvatsko.U Sloveniji nema dvojezičnih ploča jedan narod jedan jezik.Svi koji žive u Hrvatskoj druge nacionalnosti poštujete zemlju u kojoj živite i radite po zakonima iste.Sad je pitanje zašto se donose ovakovih zakoni i zašto iz dana u dan ližemo dupe svima u EU a naši ljudi kopaju po kontejnerima.Zabranimo komunizam i sve povezano s tim kao što su napravili i Slovenci.Koji Tito koja baklava.Pozz.

Milo

pre 5 godina

Kako vas hrvati sa fudbalom ALO tako isprsaše u mozak da je to divno gledat ali stvarno!

Radmila

pre 5 godina

Zasto im toliko dajete na znacaju? Pa oni to i zele. Nasa stampa preplavljena sahovnicama a njima drago. Bilo bi bolje da su sve novine i tv kanali potpuno ignorisali sve sto se tamo u lepoj njihovoj desavalo za vreme i posle prvenstva. Sta ce vam uopste bilo kakvi natpisi o njima makar to bila i kritika ili ismevanje njihove predsednice cije je ponasanje bilo nedolicno za osobu koja se nalazi na celu neke drzave. Kakva drzava takva i predsednica. Sta bih mogla vise da kazem kada oni sami o sebi govore.

ich bin

pre 5 godina

konkretnije i opsirnije o dogadjanjima na placu bana jelacica na proslavi krbata bicete obavesteni u sledecoj sportskoj galaksiji stanojka pantica,verovatno se i ufotkao sa tompsonom kao predstavnik gradjanske srbije koju predvode sasa jankovic i onaj mali pizderac,jal hamdijin jal hakijin,nijesam bas siguran,onaj mali dezmekonja zamalo precednik sveta.

korona

pre 5 godina

...bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji"- ne, to se nije pjevalo. Izmišljate as usually.

RUSS

pre 5 godina

Falio im samo Aca (Informacija) kao konferansije!!!! Pa navijao čovek vatrenije od Kolinde! Nije verovao da su Francuzi šampioni čak ni kad se utakmica završila! "Hrvati su bili daleko bolji........!!"

duka

pre 5 godina

Bolesna nacija! Kad ovako nesto vidim tek tada mi bude jasno koliko smo mi ustvari veci ljudi od njih jer mi to sebi nikada ne bi dozvolili pa i da smo postali svetski prvaci ne bi nikoga ponizavali i prozivali nego bi slavili ko ljudi dok oni pokazuju da su veoma bolesna nacija kada ne mogu bez ustastva posle ovako velikog uspeha svoje reprezentacije. Ajde njihova stvar je sto im je on pevao ali pevati ustaske pesme je bedno i bolesno. Da sam Hrvat a hvala Bogu sto nisam stidio bi se i propao u zemlju kao sto bi osudio da su naprimer nasi pevali neke cetnicke pesme mada se to nasima nikada ne bi desilo jer nismo hendikepirani u glavi.

Red je

pre 5 godina

MISLIM DA BI BIO RED DA SA NJIMA SAD ZAJEDNO PEVAJU SVI ONI KOJI SU ZA NJIH NAVIJALI... SPORTISTI, PEVAČI , PROPALI KOMENTATORI U PENZIJI... MISLIM AKO SU IM BILI PODRŠKA U BORBI, RED JE DA IH PODRŽE I U SLAVLJU.

Milo

pre 5 godina

Pa voleo bi samo da vidim ko će sada da mu zabrani koncert posle presude RH Suda da nema veze sa nacizmom 40ih jer su Čavoglave stvorene u odbrani od velikosrpske agresije 90ih ko šta i svi jako dobro znamo pa svakoj propagandi kad tad dođe kraj!

Aleksa

pre 5 godina

ahh, omladina omladina, a već sutra će bježati iz Horvatske, jer nema hleba pa jevropa zove... 180 tisuća djećaka i djevojaka je već napustilo zapadnu slavoniju, jer u horvatskoj nema kruha... a i taj tompson našao da pjeva protiv srba jer mu je HDZ platio da širi mržnju prema svim narodima bivše SFRJ a naročito srbima...pozdrav iz srbskog splita

tinki

pre 5 godina

Eto Hrvata, ne mogu oni , a da nas ne spomenu. Oni vise mrze nas, nego sto vole druge. Sramota.

Fudbaler

pre 5 godina

Hrvati zaista mrze Srbe, i mrze iz dna duše, a Srbi kao nacija opet navijali za njih. Srbi su mazohisti.

Nina Martinović

pre 5 godina

Mrzite i umrijet ćete s mržnjom.Vučete vječite komplekse.Baš jeste za Europu!Sram vas bilo.

Ljubo

pre 5 godina

Hvala Hrvatima Ustasama ,sto nastoje da ubiju u Srbima jugoslovenstvo ,i vrate nam srpski duh i slavu u nasa srca .To ne ocekujem u srcima i telima kao sto su Milojko Pantic ,Cedomir Jovanovic ,i mnogi njima slicni ,vec u mladje generacije koje dolaze i rastu u Srbiji ,..SRBIJA NA VEKE VEKOVA...

Beloica

pre 5 godina

Pa sto ne dodje taj usranko u Srbiju da vidimo dokle ce stici njegova usrana ruka i da li ce da se vrati nazad sa tom rukom kakvi su to prostaci i gamad da nema dalje

Dalibor Suđecki

pre 5 godina

Zarobljeni u 90 god. Nema od hrvatske ništa, džaba im i EU kad nemogu da se izbore sa stvarnošću. Živeo predsednik Vučić, koji nas uspešno vodi u svetlu i prosperitetnu budućnost.

Milan

pre 5 godina

1998 godine tompson je za feral tribjun na pitanje sta bi volio najvise da budes odgovorio general hvo vojske na drini,svi ti fudbaleri isto misle oni zive za dan kad ce pobiti i ono jos malo srba sto su ostali i otici malo dalje to je ljudsko zlo svi znamo zato ih ignorisati u svakom smislu gadi mi se kad ih vidim sa onim kockicama jer me to podsjeca na zivotinjsku zlu rasu

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17