• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.07.2018

10:32

TRANSFER VRTEŠKA: "Deda" četvrti put u istom klubu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: "Deda" četvrti put u istom klubu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

VERDER: Četvrti put u karijeri Klaudio Pizaro postao je fudbaler Verdera iz Bremena! Peruanac je u 39. godini došao među "zelene" i potpisao ugovor na godinu dana, koji će mu, verovatno, biti poslednji u karijeri.

JUVENTUS: Kraj sage oko Miralema Pjanića! Bosanski fudbaler će potpisati novi ugovor sa Juventusom i ostaće u klubu i naredne sezone. Za njega je bilo zainteresovano nekoliko klubova, među kojima Barselona i Čelsi, ali Pjanić je rešio da, ipak, ostane u Torinu.

ČELSI: "Plavci" su naciljali zamenu u slučaju odlaska Edena Azara ili Vilijana. Reč je o ofanzivcu Borusije Dortmund Kristijanu Pulišiću. "Milioneri" su spremni da puste Pulišića ako neko plati 73 miliona evra.

JUVENTUS: Poznato je koliko će "stara dama" inkasirati ako Gonzalo Iguain prihvati da pređe u Milan. Najpre za pozajmicu 18 miliona, a onda još 28 narednog leta za transfer. Čeka se odgovor Iguaina na ponudu "rosonera".

MANČESTER JUNAJTED: Iako se spekulisalo da bi Hrvat Ante Rebić mogao da ostvari transfer snova i pređe u Mančester junajted, to se neće dogoditi. Kako tvrdi Tajms Žoze Murinjo ne misli da je Rebić dovoljno dobar za "đavole".

ČELSI: "Plavci" neće nastaviti pregovore sa Real Madridom o transferu golmana Tiba Kurtoe, ukoliko mu ne pronađu zamenu. Madriđani su spremni da plate 36 miliona evra, ali Čelsi ne može do prvog pika Džordana Pikforda, jer Everton odbija da ga proda. S druge strane, ako klub sa "Stamford bridža" ne proda golmana ovog leta, mogao bi da ode bez obeštećenja, jer mu ugovor ističe za godinu dana, osim u slučaju ako produže saradnju.  

MILAN: Nakon otkaza u Čelsiju, Antonio Konte mogao bi vrlo brzo da pronađe novi posao i to u Italiji. U Milanu navodno nisu zadovoljni Đenarom Gatuzom, pa žele da dovedu Antonia Kontea. Spremni su da mu plate šest miliona evra po sezoni.

ČELSI: Uprkos inetersovanju Marseja, Olivije Žiru želi da ostane u Čelsiju i bori se za mesto u timu. Marsej je čak razgovarao sa Žiruovim agentima, ali on im se zahvalio na ponudu iporučio da želi da ostane na "Stamford bridžu", iako novi menažder Maurisio Sari ne računa baš na njega naredne sezone.  

ZENIT: Zenit je spremio ponudu za urugvajskog igrača Dijega Laksala. Nudi Đenovi 18 miliona evra za obeštećenja, a igraču ugovor vredan između 2,5 i 3 miliona evra po sezoni. 

AP PHOTO

LACIO: Serhej Milinković Savić nije je pojavio na lekarskim pregledima u Laciju povodom početka nove sezone, a italijanski mediji su odmah to povezali sa mogućim prelaskom srpskog reprezentativca u neki od velikih klubova koji su zainteresovani za njega. Međutim, njegov menadžer Mateja Kežman objasnio je da nema problema i da je Milinković-Savić imao problema prilikom putovanja u Italiju. U red za Sergeja stali su Juventus, Real Madrid, Pari Sen Žermen, Čelsi i Maničster junajted. Međutim, predsednik Lacija, Klaudio Lotito, traži 150 miliona evra. Ipak, Sergeju je pala cena posle Mundijala pa bi Lotito sada prihvatio i ponude u razmaku od 110 do 120 miliona evra. Najozbiljniji deluje Čelsi, koji je spreman da ponudu oko 115 miliona evra, kako bi pretekao konkurenciju. Italijanski mediji pišu da je pitanje trenutka kada će "plavci" poslati konkretnu ponudu u Rim.

MILAN: Reprezentativac Srbije Nikola Maksimović mogao bi da ovog leta preseli u Milan.Srbin teško da će se izboriti za mesto u sistemu Karla Anćelotija, pa postoji mogućnost, kako pišu italijanski mediji, da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ponovo provede sezonu na pozajmici.

ATLETIKO MADRID: Madriđani su u potrazi za još jednim napadačem, a navodno žele 23-godišnjeg Đovanija Simeonea, sina trenera "jirgandžija". Prema navodima italijanskih medija priča nije samo u domenu interesovanja, već je klub za koji igra Simeone junior, Fiorentina, odbila prvu ponudu "jorgandžija" vrednu 40 miliona evra.Đovani je minule sezone postigao 15 golova za Violu, imao i pet asistencija. Navodno ga u svojim redovima žele Marsej i Bajern. 

BAJERNRobert Levandovski se nadao odlasku iz Bajerna u Real Madrid, ali Baraci nemaju u planu prodaju Poljaka, bar ne ovog leta. Niko Kovač novi trener  Bavaraca rekao je šta misli o odlasku Roberta Levandovskog.

- Neće otići iz kluba. Sigurno ga nećemo pustiti. Istina je da Robert razmišlja o odlasku, ali jedno su njegove, a nešto potpuno drugo su naše želje. Odluka je donesena, on ima ugovor koji mora da poštujerekao je Kovač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17