• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.08.2018

19:21

LALATOVIĆ OZDRAVIO: Makabi ima budžet 50 miliona,  ali u Nišu neće imati veliku klimu, video rekordere...

Fudbal

LALATOVIĆ OZDRAVIO: Makabi ima budžet 50 miliona, ali u Nišu neće imati veliku klimu, video rekordere...

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je  da u potpunosti veruje u svoju ekipu da protiv Makabija iz Tel Aviva (četvrtak, 21.00)u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu Evropa mogu da naprave čudo i izbore plasman u treće kolo.

On je zbog zdravstvenih probmlema ppropustio utakmicu protiv Zvezde, a na pitanje novinara kako se oseća, a Lalatović je imao opširan odgovor. 

 - Danas sam dobro... Zdravlje je najbitnije i kada se neko ne oseća dobro, najbolje je da odmori. Ponavaljam, meni je žao što su protiv Crvene zvezde moji igrači igrali odlično i što su se neke desile, a ne treba da se... Zašto bi neko drugi uticao da ne mogu do povoljnog rezultata?! Za svakog trenera zdravlje je broj jedan. Čovek koji se mnogo  nervira, a pogledajte koliko ljudi pati... Svi te zaborave i porodica i deca... Ali neke stvari su takve kakve jesu, međutim, ne želim da pričam o tome - rekao je Lalatović.

Lalatović veruje u svoje igrače i da mogu do prokreta protiv Izraelaca.

- Igramo protiv tima koji ima osam-devet 'A' reprezentativaca, 40 titula, 50 miliona budžet i protivnika koji vodi 2:0... Mi se nadamo da možemo da pobedimo, dokle god postoji nada, mi verujemo u to. Nadamo da možemo da napravimo čudo, a čuda se dešavaju. Rekao sam igračima dokle god verujuju u to, i ako svi vi verujete, možemo da iznenadimo. Upravo to tražim od igrača, znam da oni veruju, nemaju čega da se plaše, ali neće biti lako -  rekao je Lalatović novinarima u Nišu.

Neću da otkrivam tim

Lalatović je rekao da se u ekipu posle povreda vraćaju Ermin Haskić i Đorđe Crnomarković, kao i Nikola Aksentijević koji je odradio suspenziju.
Neću da otkrivam tim, ali mislim da svi znate ko će biti u timu. Rekao sam igračima da treba da budu ponosni, da igraju za sebe, navijače i svoje porodice. Velika je čast igrati protiv Makabija pred punim stadionom, to se ne igra svaki dan. Ja se prvi nadam uspeju, sanjam taj rezulta i živim za to -  rekao je Lalatović.


Radnički će dočekati Makabi iz Tel Aviva u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Ako primimo jedan gol biće mnogo teže stići to, ali nama je bitno da pokažemo šta znamo. Oni su kvalitetniji od nas na papiru, ali smatram da moji igrači puno vrede. Pokazali su protiv Gzire i Crvene zvezde šta mogu. Mogu da igraju jako dobro, ali koliko protivnik dozvoli. Sve može da se sustigne i ako postignemo prvi gol, mislim da ćemo uz pun stadion i veliku podršku navijača biti u dobroj poziciji, možemo da pobedimo.
Prošlog četvrtka u Izraelu, Nišlije su izgubile sa 2:0.

- Moramo da izađemo hrabro, da budemo konkretni, stvaramo šanse da prvi postignemo pogodak. Oni jednostavno igraju drugačije van svoje države... Ovde neće imati ni velike klime u svlačinici, ni video rekordere, drugačiji je teren, tamo je kao po ledu, drugačija je atmosfera i verujem da ćemo se mi bolje snaći kod nas, nego oni - dodao je trener Nišlija.

Utakmica izmedju Radničkog i Makabija igraće se sutra od 21.00 na niškom Čairu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija