• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2018

11:07

SUZE BRISAO MILIONIMA! Ze Luis: Plakao sam svakog dana kada sam došao u Moskvu!

Fudbal

SUZE BRISAO MILIONIMA! Ze Luis: Plakao sam svakog dana kada sam došao u Moskvu!

Podeli vest

Fudbaler Spartaka iz Moskve Ze Luis otkrio je da je plakao svakog dana kada je 2015. godine iz portugalske Brage prešao u Spartak iz Moskve

Napadač sa Zelenortskih ostrva je tri godine već član Spartaka i sada uživa u Moskvi i svojoj plati od skoro 2,3 miliona evra godišnje, ali prvi meseci kada se preselio u Rusiju za njega su bili traumatični.

- Bilo mi je veoma teško da se priviknem na jezik, hladnoću i rusku kulturu. Bio je to potpuni šok za mene. Posle nekoliko dana sam želeo da se vratim kući. Svakog dana sam plakao, pitao sam se šta uopšte ovde radim - ispričao je Ze Luis.

Ipak, kada je izdržao taj prvi udar, počeo je period adaptacije.

- Celu situaciju mi je dodatno otežavalo to što je malo ko govorio engleski u mom okruženju. Ipak, rešio sam da ostane, da izdržim sve to i da probam da naučim makar osnove ruskog jezika. Posle svega toga, psihološki sam izuzetno ojačao. Postao sam mnogo strpljiviji, otporniji na sve probleme, u meni više ni nema suza. Nema panike, više se ničega ne bojim - istakao je Ze Luis.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija