• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2018

08:33 >> 09:54

(VIDEO/FOTO) VLASNIK LESTERA POGINUO! BBC tvrdi: Milijarder bio u helikopteru sa ćerkom kada se srušio!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) VLASNIK LESTERA POGINUO! BBC tvrdi: Milijarder bio u helikopteru sa ćerkom kada se srušio!

Podeli vest

Vlasnik Lester sitija Višaja Šrivadanaprabe navodno je poginuo u helikopterskoj nesreći u subotu uveče, tvrdi BBC

 

Helikopter prvog čoveka Lestera srušio se nakon poletanja u blizini "King Pauer stadiona" posle remija "lisica"  sa Vest Hemom – 1:1.

Kako prenosi BBC iz porodice predsednika Lestera im je  potvrđeno da je Šrivadanapraba bio u helikopteru. Međutim, nema potvrde informacije da je mrtav od policije ili kluba, a mediji spekulišu da je milijarderu sa Tajlanda konstatovana smrt posle teške povrede kičme i opekotina trećeg stepena.

Navodno je u helikopteru bilo pet osoba, pored vlasnika Lestera i njegova ćerka, a bila su i dva pilota kao i još jedna osoba čiji identitet nije poznat. 

Takođe, BBC je preneo da je Klod Puel, menadžer Lestera, možda bio u helikopteru.  Snimak napravljen neposredno pre poletanja potvrdio da je Francuz bio na terenu sa predsednikom Šrivadanaprabom.

Na sreću, menadžer Lestera ipak nije bio u helikopteru, a to je potvrdio Gregori Kampi, trener trećeg tima fudbalskog Monaka, koji je veliki Klodov prijatelj.

- Čuo sam se sa njim, sve je u redu sa Klodom i njegovom suprugom - kazao je Kampi. 

Navijači Lestera okupljaju se pored stadiona Lestera od ranih jutarnjih časova. Tuguju za nastradalima, i na mestu nesreće ostavljaju cveće i šalove "lisica".

Nema službene potvrde koliko je ljudi bilo u helikopteru, da li ima preživelih, kao i da li je povređen neko ko se našao u blizini pada letelice.

Foto: reuters

 

 

Foto: reuters

 

Foto: reuters

 

Još nije iz kluba ili kompanije "King power",  čiji je vlasnik takođe i vlasnik Lestera, potvrđeno da je jedno od tri izvučena tela upravo predsednik, čekaju se zvanične  informacije.

 

Foto: reuters

 

S druge strane, mediji demantuju da su u helikopteru bili Višaijev sin, koji je potpredsednik kluba, kao i sportski direktor Džon Radkin. 

Foto: reuters

 

Foto: AP/Photo

 

 



Šrivadanapraba je na čelu Lestera od 2010. pa se smatra ključnim čovekom u istorijskom sezoni 2015/2016 u kojoj su "lisice" šokirale fudbalski svet osvojivši titulu u Premijer ligi. 

 

 

 

(VIDEO/FOTO) STRAVA I UŽAS! SRUŠIO SE HELIKOPTER VLASNIKA LESTERA, tajlandski milijarder BIO U NJEMU!

OGLASIO SE LESTER POSLE NESREĆE, NI REČ O VLASNIKU: Pomažemo organima reda i hitnim službama!



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija