• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2018

22:08 >> 23:25

(VIDEO/FOTO) STRAVA I UŽAS! SRUŠIO SE HELIKOPTER VLASNIKA LESTERA, tajlandski milijarder BIO U NJEMU!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) STRAVA I UŽAS! SRUŠIO SE HELIKOPTER VLASNIKA LESTERA, tajlandski milijarder BIO U NJEMU!

Podeli vest

Helikopter vlasnika Lestera Višaja Šrivadanaprabe srušio se u subotu na parkingu stadiona "King Pauer" posle utakmice sa Vest Hemom (1:1)


Kako prenose engleski mediji opsadno je stanje na ulicama Lestera, svuda su kola hitne pomoći i vatrogasci.

Nema zvaničnih informacija da li je neko povređen, kao i da li je u helikopteru bio prvi čovek Lestera, kao i njegova porodica, prenosi BBC. Pojedinci ipak tvrde da se tajlandski milijarder nalazio u helikopteru u trenutku nesreće, jer je bio na utakmici. Takođe, mediji prenose da se većina porodice vlasnika "lisica" nalazi na Tajlandu.

Navodno su iz olupine helikoptera izvučena tri tela, a osim Šrivadanaprabe spekuliše se da su bili još njegova kćerka i pilot. Mediji su demantovali da su u helikopteru bili Višaijev sin, koji je potpredsednik kluba, kao ni sportski direktor Džon Radkin. 

- Razgovarao sam sa predstavnicima King Pauera, koji će u nedelju izdati saopštenje. Vlasnik Lestera Višaj Šrivadanapraba je bio u helikopteru na putu za London -  prenosi novinar ESPN i Talksporta Ben Džejkobs.

Prema informacijama koje su dali u "King power", kompaniji čiji je vlasnik takođe i vlasnik Lestera, helikopter ima osam sedećih mesta i do greške je došlo pri uzletanju.

 

 

 

Policija se potvrdila da je došlo do incidenta u blizi stadiona, ali o detaljima nisu želeli da polemišu.  Svedoci tvrde da se helikopter srušio na parking stadiona nekoliko sekundi nakon poletanja sa terena.

 

Milijarder s Tajlanda i vlasnik Lestera  na svaku domaću utakmicu dolazi i odlazi helikopterom, prenose engleski mediji. 

- Poleteo je kao i svaki put. Okrenuo se prema jugoistoku i srušio. Mislim da nije bilo ljudi na mestu gde je pao i zapalio se. Još se tresem - rekao je jedan od svedoka za britanski Dejli mejl.

Jedan svedok izjavio je da je helikopter poletio s terena oko 21.45 sat vremena nakon završetka utakmice sa Vest Hemom i srušio se oko 200 metara dalje. Navodno su ga sekunde delile od toga da se sruši na stadionu. 

Jedan od očevidaca incidenta rekao da je helikopter izgledao kao da jedva prelazi zidine stadiona pre nego što je počeo da se vrti u krug i pada.

- Propeler na repu nije radio, motor je prestao da radi, čulo se nešto čudno a onda sam video da se elipse okreću i sledeće što se desilo - pao je na zemlju. Sve se pretvorilo u džinovsku kuglu od vatre - pričao je jedan od svedoka stravične nesreće.

 

Foto: reuters

 

 

Foto: reuters

 

 

 

 

Višaj Šrivadanaprabha kupio je Lester leta 2010. i ubrzo postao njegov predsednik. Klub je pod vođstvom Tajlanđanina 2016. godine prvi put u istoriji postao šampion Engleske.

Foto: reuters

 

 

Foto: reuters

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija