• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

25.04.2024

15:51

Deca glumci oduševili publiku! Predstava "Čarobni svet Harija Potera" odigrana u Pozorištu na Terazijama! (FOTO)

Baletski studio Art centar

Kultura

Deca glumci oduševili publiku! Predstava "Čarobni svet Harija Potera" odigrana u Pozorištu na Terazijama! (FOTO)

Podeli vest

U ovom komadu igralo je 120 dece iz Baletskog centra iz Surčina koja su oduševila publiku.

Predstava "Čarobni svet Harija Potera" odigrana je prošle nedelje pred prepunom salom Pozorišta na Terazijama.

Rediteljka i koreografkinja predstave, Ivana Ilić, kaže da su pripreme za predstavu bile ozbiljne i dugotrajne.

Foto: Baletski studio Art centar

Scena iz predstave "Čarobni svet Harija Potera"

- Spremali smo je nekoliko meseci. Bilo je zanimljivo jer su uloge igrala deca od pet do 17 godina. Ceo koncept predstave je moje viđenje Harija Potera čije filmove i knjige obožavaju milioni dece širom sveta. Potrudili smo se da predstavu razume i publika koja nikada njije pogledala film ili pročitala neku knjigu o čuvenom čarobnjaku. Muzika koju smo koristili u predstavi bila je veoma zanimljiva, od klasičnih dela do popularnih prepoznatljivih melodija. To se sve odlično uklopilo sa likovima Hermione, Harija, Voldemora... - priča ivana za Informer i dodaje da su reakcije publike bile fantastične:

- Dobili smo sjajne komentare na račun svih glumaca, a publici su posebno bili interesantni kostimi. Predstava je trajala sat i dvadeset minuta, ali su svi rekli da im je vreme proletelo. Roditelji dece bili su oduševljeni, a ostatak publike nije mogao da veruje da su deca tako dobro odlgumila. Presrećni smo zbog fantastičnih reakcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija