• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

13.03.2019

07:01

KRSTAJIĆ MORA DA ODE! Domaći fudbalski stručnjaci BEZ DLAKE NA JEZIKU o selektoru Srbije!

Fudbal

KRSTAJIĆ MORA DA ODE! Domaći fudbalski stručnjaci BEZ DLAKE NA JEZIKU o selektoru Srbije!

Podeli vest

Mladen Krstajić ne može više da bude selektor Srbije jer je zaratio s najboljim igračima koje imamo, poručuju iskusni stručnjaci Milorad Kosanović i Dragoslav Stepanović

Nekadašnji reprezentativac je za vreme i posle Svetskog prvenstva u Rusiji zaratio sa čak sedmoricom igrača koji bi trebalo najozbiljnije da konkurišu za prvi tim "orlova".

Precrtao je Vladimira Stojkovića, Branislava Ivanovića, Duška Tošića, Nikolu Maksimovića, a odnedavno i Marka Grujića. S druge strane, Luka Milivojević i Matija Nastasić poručili su da neće da igraju za Srbiju dok je Krstajić selektor.

S KIM JE KRSTAJIĆ ZARATIO

IGRAČ KLUB UTAKMICA ZA SRBIJU

Vladimir Stojković Partizan 84
Branislav Ivanović Zenit 105
Matija Nastasić Šalke 27
Duško Tošić Gvangžu R&F 26
Nikola Maksimović Napoli 20
Marko Grujić Herta 8
Luka Milivojević Kristal Palas 30


Iskusni stručnjak Milorad Kosanović kaže da je takvo stanje nedopustivo i da bi predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza morao da smeni Krstajića pre početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Strašno je šta se događa pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije mora da reaguje i preseče ovu haotičnu situaciju, jer je posle svega jasno da nema kompromisa. Ne mogu da postoje dve istine. Ako je Mladen Krstajić u pravu za sve što priča, onda bi Kokeza trebalo javno da podrži selektora i kaže da su svim ovim momcima zauvek zatvorena vrata reprezentacije. Ako je istina ono što priča Luka Milivojević, onda bi selektor morao momentalno da bude smenjen, a s njim i još neki odgovorni iz FSS - kaže Kosanović.

Foto: Starsportphoto

Milorad Kosanović



Trener Napretka nema problem da u verbalnom ratu Krstajića i Milivojevića odabere stranu.
 

Dvostruki lažov


Luka Milivojević je već dva puta otvoreno rekao da je selektor Krstajić lažov. Fudbaler Kristal Palasa je prvi put to izgovorio kad ga je Krstajić optužio da je tokom SP pokušao da izvede puč u nacionalnom timu. Nekoliko meseci posle toga Krstajić i Milivojević su se sastali u Londonu kako bi izgladili situaciju, međutim bivši igrač Zvezde je tražio izvinjenje, a Krstajić je to odbio. On je potom izjavio da Luka ne želi više da igra za Srbiju, posle čega ga je Milivojević ponovo nazvao lažovom, poručivši da je tu za "orlove", ali ne pod Krstajićevim vođstvom.

- Verujem Luki. Poznajem ga, dobar je momak i ne verujem da bi bez povoda i jakih argumenata optuživao selektora da laže. I to sve da uradi ovako javno. To su reprezentativci, igrači o kojima se piše u celom svetu. Ovo što se sad dešava sramota je svih nas i zato bi neko morao da prekine taj cirkus - ljut je Kosanović.

Iritira igrače

Identično razmišlja i Dragoslav Stepanović, koji u Nemačkoj prati sve što se dešava u vezi s "orlovima" i pribojava se da će se loša atmosfera odraziti na rezultate.

- Kako selektoru i svima u FSS nije jasno da sve ovo iritira ostale igrače. Vidim da su Matić, Tadić, Mitrović i ostali za to da Milivojević i ostali momci budu u reprezentaciji. To je normalno, to su vrhunski fudbaleri, a mi smo mala zemlja i ne možemo da odbacujemo najbolje koje imamo. Zbog Krstajića neće da igra pet ili šest prvotimaca, to je katastrofa. Ovo je situacija ili-ili i mora da se reši do početka kvalifikacija - kaže Stepanović.

KRSTAJIĆU, ŠTO SI TRAŽIO "PUČISTU" U LONDONU? Milivojević opleo po selektoru: Opet je slagao, NISAM REKAO DA NEĆU DA IGRAM ZA SRBIJU!

IMAO JE SAMO JEDAN USLOV! Otkriveno kako je Milivojević ODBRUSIO Krstajiću!

Foto: Starsportphoto

Dragoslav Stepanović


Nekadašnji strateg više nemačkih klubova jedino je protiv toga da se predsednik Kokeza meša u nastali spor.

- Kokeza se umešao kad je oterao Muslina i evo šta smo dobili. Ovu situaciju trebalo bi da reši direktor reprezentacije Darko Kovačević, to mu je posao. Ili će stav FSS da bude da se odričemo svih igrača i da se stavi tačka na priču ili su nam važni igrači, ali onda ne vidim kako može ovaj selektor da ostane - objašnjava Stepanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Krstajić ne samo da ode iz reprezentacije,već treba da se ostavi fudbala i samo da prodaje semenke na tribinama.

padja

pre 5 godina

Samo da kosanović šuti čovjek je zalutao u fudbal.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija