• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzart Sport

11.03.2019

08:52

KRSTAJIĆU, ŠTO SI TRAŽIO "PUČISTU" U LONDONU? Milivojević opleo po selektoru: Opet je slagao, NISAM REKAO DA NEĆU DA IGRAM ZA SRBIJU!

Fudbal

KRSTAJIĆU, ŠTO SI TRAŽIO "PUČISTU" U LONDONU? Milivojević opleo po selektoru: Opet je slagao, NISAM REKAO DA NEĆU DA IGRAM ZA SRBIJU!

Podeli vest

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević burno je reagovao na izjavu selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladena Krstajića, koji je u petak izjavio da je ovaj vezista zauvek raskrstio sa igranjem u državnom timu

Milivojević je u izjavi za portal Mocart sport rekao da to nije istina, već da neće oblačiti dres Srbije sve dok Krstajić bude selektor, a da će se posle toga rado odazvati njegovom nasledniku na funkciji.

- U Londonu smo se dogovorili da on izađe u javnost i kaže da Luka Milivojević neće igrati za reprezentaciju dok je on selektor. I šta se dešava? On opet izađe u javnost i slaže?! Bez trunke stida je slagao kako sam je rekao da više neću igrati za reprezentaciju. Zbog te nove laži sam morao da opet progorovim o ovoj temi. Ja s reprezentacijom Srbije nisam završio. Drugu zemlju, ni reprezentaciju nemam. Imam samo Srbiju, volim je i ponosan sam što sam Srbin. Ali dok je on tu, ne mogu da pređem preko svega što je izrečeno i izmišljeno - poručio je Milivojević za ovaj portal.

Kako je naveo, od Krstajića je na na nedavnom sastanku u Londonu zatražio da izađe u javnost i demantuje laži koje su po završetku Mundijala u Rusiji iznete na račun veziste Palasa, izvinjenje nije ni tražio...

Nisam tražio javno izvinjenje kako se pričalo prethodnih dana, već sam samo tražio da demantuje laži koji je izneo o meni. Da javno opovrgne izmišljene optužbe iznete na moj račun. Dakle, ne da se izvini, već da javnosti, ljudima i navijačima reprezentacije kaže istinu. Ne treba meni izvinjenje, već da se čuje istina. Zna i on da su to bile optužbe bez bilo kakve realne podloge - rekao je Milivojević.

Vezista Kristal Palasa i strelac gola u porazu od Brajtona upitao je Krstajića zašto je dolazio u London da vidi "pučistu", ako je sve istina što je letos rekao njegov bivši pomoćnik Milan Obradović.

Hajde ovako da pogledamo. Zašto je onda došao u London? Ako sam ja takav kakvim su me on i njegovi saradnici predstavili javnosti, ako sam pučista, ako kvarim atmosferu... Zašto onda dolaziš u London i zoveš me opet da se vratim u ekipu?! Šta će ti onda takav igrač? Zna da nema on meni šta da oprosti, već ja njemu. I zato je i došao u London. Koji je to moj greh? Taj što sam posle utakmice govorio strogo o fudbalu i fudbalskim stvarima?! Svesni su svih laži koji su izgovorene i koje sada žele da gurnu pod tepih. Kada je shvatio da ja nisam spreman da pređem preko toga, izašao je u javnost i opet slagao?! Pa ne može tako. Moraju ljudi da znaju istinu - rekao je Milivojević i poručio da Krstajiću neko bez ustezanja dopušta da bezočno laže.

(VIDEO) SLUČAJ MILIVOJEVIĆ! Krstajić: Luka više nije spreman da igra za Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baki

pre 5 godina

Prekiinite niste uopste intersantni kao babe ste igra za svoju ekipu i suti vec tridest godine uvek neka svadja pred kvlifikacije i onda izgubite od trecerazrednih repzentacija ako ti se nigra igrat ces drugi put

Zoki

pre 5 godina

KRSTAJICU, DOSTA JE TVOIH LAZI, AKO ZELIS DOBRO SRPSKOM FUDBALU, ODLAZI.

Deda Nole

pre 5 godina

Ovo je sve posledica nestrucnog vodjenja drzavnog tima,a po meni glavni krivci su menadzeri sa svojim kombinacijama a tu nema mesta istinskim vrednostima u fudbalu.Po meni sve zakulisne radnje i rekla-kazala treba smesta udaljiti iz fudbala a tim povesti na zdravim osnovama sa Srbijom u srcu na prvom mestu,a sve ostalo je bacanje prasine u oci javnosti.

Coa

pre 5 godina

Bravo Luka tako i ostali treba iskreno da kažu šta se dešava oko reprezentacije i šta je bilo u Rusiji.A ti Krstajiću još si tu čoveče odlazi više ako znaš za blam.

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija