• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. M.

23.03.2019

13:47

(VIDEO) PREPISAĆEMO DEFANZIVU OD UKRAJINACA! Rukavina: Imao sam dosta okršaja s Ronaldom, ali nije bilo ČARKI!

Live TV

(VIDEO) PREPISAĆEMO DEFANZIVU OD UKRAJINACA! Rukavina: Imao sam dosta okršaja s Ronaldom, ali nije bilo ČARKI!

Podeli vest

Ukrajinci su odigrali protiv Portugala u Lisabonu 0:0 u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i pokazali Srbiji kako bi možda mogla i do celog plena

Antonio Rukavina kaže da nema treme pred utakmicu, ali...

- Već godinama nema treme. Tu je smo iščekivanje pred utakmicu. Ali kada se igra za reprezentaciju, nije trema, možda pozitivni naboj posebno kada igrate protiv jakih reprezentacija kao što je Portugal - kazao je Rukavina za srpske medije u Lisabonu.

"Orlovi" su na Mundijali igrali protiv Nejmara sada u kvalifikacijima za EP ih čeka Ronaldo. 

- Mislim da je protiv takvih igrača i ekipa bitna timska igra. Protiv Brazila, mislim da sam imao malo jedan na jedan sa Nejmarom i bolji defanzivci od mene imaju dosta problema

Naravno, gledali su "orlovi" meč Portugala i Ukrajine.

- Jedni i drugi su izgubili dva boda, ali nama to može biti značajno ako mi izvučemo pozitivan rezultat u ponedeljak. Može se desiti da Ukrajina u ponedeljak ili utorak ima četiri. Sve zavisi od nas, pobedom ili pozitivnim rezultatom bilo bi nam lakše, jer imamo težak start. Mada, možda bismo bili zadovoljni da je Portugal dobio.

Ronaldo nije briljirao protiv Ukrajine. 

- Kada imaš takvog igrača 95 odsto igre ide preko njega. Ukrajina je defenzivno dobro odradila utakmicu, možda u kontranapadu im je malo nedostajalo. Mislim da smo mi ozbiljniji od Ukrajine. Mogli bismo da prepišemo defanzivu i bolje odigramo kontranapade. Videli smo da ima dosta prostora kada se uzme lopta protiv Portugala. Mislim da ćemo moći da ih ugrozimo. Nedostaje nam Kostić, to je istina, ali imamo Gaćinovića, Lazovića, dosta je igrača na tim pozicijama koji mogu da odmene Kostića. Najbitnije da kada im uzmemo loptu napravimo dobru tranziciju.

FEJSA MOLIO KRSTAJIĆA DA NE IGRA, NE ŽELI DA UGROZI MESTO U KLUBU! Portugalci "buše" orlove!

MOMCI, OVAKO ĆETE ZAUSTAVITI RONALDA! Dragutinović otkrio RECEPT "orlovima"!

Poznaju se Kristijano Ronaldo i Antonio Rukavina iz Primere.

- Ranije je igrao dosta po levoj strani sada više čeka kontre. Imali smo dosta duela ali nije bilo čarki. Protiv Reala imaš uvek respekt, sada je drugačije, u ovoj grupi obe ekipe su favoriti.

Na pitanje da li je folirant kao Nejmar, Rukavina kaže:

- Svi su takmičari, svaki detalj, aut, faul, sve žele da izvuku.  Ronalda je teško srušiti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija