• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

11:13

MOMCI, OVAKO ĆETE ZAUSTAVITI RONALDA! Dragutinović otkrio RECEPT "orlovima"!

Fudbal

MOMCI, OVAKO ĆETE ZAUSTAVITI RONALDA! Dragutinović otkrio RECEPT "orlovima"!

Podeli vest

Generacija Ivice Dragutinovića uspela je da zaustavi Kristijana Ronalda, koji u dva meča sa Srbijom nije uspeo da postigne pogodak

Srbija protiv Portugalije u ponedeljak (20.45) igra prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Dragutinović je pulenima Mladena Krstajića otkrio recept kako da zaustave jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Jović mora od starta

Ako neko već igra standardno sa 17-18 godina u svom klubu, kao što je mali Jović on zaslužuje da igra od starta
Ivica Dragutinović

- Za svakog igrača postoji recept kako ga čuvati. Kao bivši obrambeni igrač znam to dobro. Poznajem Ronalda, igrali smo milion puta jedan protiv drugoga. Igra u odličnoj formi - kazao je za Telegraf Dragutinović.

Potom je poručio "orlovima" da Ronalda moraju konstantno napadati.

-  Bilo koji igrač koji bude blizu Ronalda, treba sve vreme da bude blizu njega. Ne treba da mu dozvoli da se okrene, treba ga napadati dok prima loptu, čvrsto stajati blizu njega i da mu se ne da prostor da se okrene licem prema našoj odbrani i da nas ugrozi svojom brzinom i tehnikom i svim što poseduje. To je jako bitno. Na bilo kom delu terena, gde bude Ronaldo, treba ga tako napadati. Ne u smislu da neko markira Ronalda i da ima flastera, ali uvek kada prima loptu treba biti blizu njega. To je savet koji bih dao našim mladim odbramenim igračima.

SANTOS GRMI POSLE REMIJA: Nije poenta Ronaldo, NISMO POBEDILI!

POLJAK NA CENTRU U LISABONU! Evo ko sudi Srbiji protiv Portugalije, nije se proslavio na Mundijalu!

NOVI ŠOK U REPREZENTACIJI! Još jedan fudbaler otpao sa Krstajićevog spiska za Portugal!

Portugalci su u prvoj utakmici odigrali 0:0 sa Ukrajinom u Lisabonu.

- Portugalci su vatreni, biće nam teško, ja se nadam dobrom rezultatu, ali biće teško, jer se i Kristijano vraća posle pauze i u dobroj je formi. Ali nadam se da naši momci i selektor mogu da naprave iznenađenje. Mislim da bi i nerešen rezultat bio izuzetno povoljan. Verujem da možemo da napravimo iznenađenje. Verujem da će nas ovi momci obradovati.

Dodao je legendarni bek da Luka Jović mora da igra od prvog minuta.

- Ako neko već igra standardno sa 17-18 godina u svom klubu, kao što je mali Jović on zaslužuje da igra od starta. Jer dečko se iz utakmice u utakmicu pokazuje i najbolji je strelac Bundeslige. Ako jedan špic igra redovno, daje golove, bez obzira na to da li je bitna utakmica, treba ga pustiti da pokaže svoj talenat. Treba dati mladim momcima šansu, nebitno da li je to Jović ili neko drugi. Treba stati iza te generacije koja nama može biti od pomoći u narednim godinama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija