• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

15:45

SRBI SU BRZI, OPASNI, MOGU DA NAM NAPRAVE PROBLEM! Selektor Portugalije oprezan pred meč sa "orlovima"!

Fudbal

SRBI SU BRZI, OPASNI, MOGU DA NAM NAPRAVE PROBLEM! Selektor Portugalije oprezan pred meč sa "orlovima"!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije u ponedeljak (20.45) u Lisabonu igra prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije

Domaćin je na premijeri odgrao 0:0 sa Ukrajinom, dok je "orlovima" remi protiv Nemaca (1:1) u prijateljskom meču dao samopouzdanje pred duel sa Kristijanom Ronaldom i ostatkom društva. 

Selektor Portugalaca Fernando Santoš zna odakle preti najveća opasnost.

- Srbija je slična Ukrajini. Voli da se nadigrava, ali za razliku od Ukrajinaca Srbi imaju bržu tranziciju iz odbrane u napad. Ima veoma brze igrače, ako im ostavite prostora može da vam napravi problem i to moramo da izbegnemo. Mogu da nam stvore mnogo komplikacija, ko je gledao meč sa Nemačkom to je video. Moramo da budemo vrlo pažljivi - oprezan je Santoš pred utakmicu u Lisabonu. 

Srbiji će utakmica sa Portugalijom biti prva u kvalifikacijama.

- Nisu igrali pre dva dana, imali su više vremena da se odmore - dodao je Santoš.

Portugalci imaju sjajan skor u kvalifikacijama, 16 pobeda, remi i samo jedan poraz.

- To nam može dati određen mir. Ali, što se tiče igre moramo da vidimo šta ne funkcioniše najbolje i da na tome radimo. Čak i ako pobedimo, uvek ima prostora za napredak. Protiv Ukrajine nismo postigli gol, a imali smo najmanje četiri ili pet odličnih prilika. Moramo biti brži i jači, da stvorimo probleme protivniku kako bismo ga naterali na grešku. Da zadržimo ono što je dobro i da radimo na onome što ne funkcioniše. 

Foto: ap photo

 

FEJSA MOLIO KRSTAJIĆA DA NE IGRA, NE ŽELI DA UGROZI MESTO U KLUBU! Portugalci "buše" orlove!

SANTOS GRMI POSLE REMIJA: Nije poenta Ronaldo, NISMO POBEDILI!

Fernando Santoš je u A tim pozvao i talentovanog 19-godišnjeg Žoaa Feliksa koji je imao manjih problema sa povredom.

- Juče je dobro trenirao. Mislim da je osetio malu nelagodnost u stopalu. Ali doktori su rekli da nije ništa što bi trebalo da nas brine. Videćemo kako će biti sutra, ali u ovom trenutku šanse su 50-50. 

Rubena Dijaza, jednog od najboljih mladih defanzivaca Evrope trenutno, pitali su za Luku Jovića, trenutno prvog strelca Bundeslige.

- Igramo protiv Srbije, a ne protiv Jovića. Fokusirani smo na ekipu,  a ne na jednog igrača - rekao je Dijaz. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija