• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

19:04

MITROVIĆ IMA STOMAČNIH PROBLEMA! U Fulamu gledaju na sve načine da ga osposobe za Votford!

Fudbal

MITROVIĆ IMA STOMAČNIH PROBLEMA! U Fulamu gledaju na sve načine da ga osposobe za Votford!

Podeli vest

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović kuburi sa stomačnim problemima i zbog toga nije bio u kobinaciji londonskog tima u porazu od Mančester sitija, otrkio je menadžer kluba Skot Parker

Parker je naveo da se Mitrović već nedeljama bori sa ovim problemom, a da nije imalo previše šansi da se posle iscrpljujuće utakmice protiv Portugala nađe u ekipi za ovako važan meč.

- Mitrović je već nedeljama u ovoj vrsti problema, protiv Portugala je stisnuo zube, ali to nije bilo dovoljno da se oporavi do ovog duela sa Sitijem. Do predstojeće utakmice u prvenstvu (koja se igra u utorak) pokušaćemo na sve načine da ga osposobimo da izađe na teren - poručio je Parker.

MITAR NA TRIBINAMA! Siti sa pola snage preslišao prežaljeni Fulam

On je naveo da ne sme da se usudi da prognozira hoće li srpski napadač moći da bude udarna igla "kolibara" na gostovanju Votfordu, ali da će se u klubu potruditi da ga podvrgnu adekvatnihm terapijama.

Fulam je trenutno sa 17. bodova u ligi pretposlednji na tabeli sa veoma malim šansama da se u poslednjih šest kola nada opstanku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija