• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2019

12:20

ČUDO OD DETETA! Evropa poludela za njim, a on moli devojke da mu ne šalju GOLE FOTKE

Fudbal

ČUDO OD DETETA! Evropa poludela za njim, a on moli devojke da mu ne šalju GOLE FOTKE

Podeli vest

Njegovo ime je Žoao Feliks, mnogi kažu da je jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu, a Portugalac je pokazao koliko je stidljiv

Za svega nekoliko meseci postao je velika zvezda. Igra za Benfiku, postigao je het-trik u Ligi Evrope, a sada ga žele skoro svi najveći timovi Evrope.

Žoao ima jedan veliki problem, ne može da se odbrani od devojaka. On je rešio da uputi jedan apel pripadnicama lepšeg pola.

(VIDEO) IMA I BENFIKA SVOG LUKU JOVIĆA! Momak koji će zaludeti Evropu sa tri gola doneo pobedu Portugalcima, Ajntraht se nada čudu u Nemačkoj!

- Sve je drugačije, sada me zovu devojke, šalju mi fotografije, neke čak i obnažene. Neprijatno mi je, imam 19 godina, nemam devojku, biće vremena - rekao je Feliks.

On želi da igra sa Kristijanom Ronaldom, a možda mu Juve ispuni želju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija