• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

17:01

(VIDEO) VELŠANI SAMI SEBE POBEDILI! Presmešan autogol pogurao Hrvatsku ka pobedi, Island matirao Albaniju!

Fudbal

(VIDEO) VELŠANI SAMI SEBE POBEDILI! Presmešan autogol pogurao Hrvatsku ka pobedi, Island matirao Albaniju!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Hrvatske pobedila je Vels sa 2:1 u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Selekcija Rajana Gigsa bila je bolji rival, ali nije uspela da iskoristi nekoliko izglednih prilika što su gosti uspeli da kazne

Odlično su se borili Velšani protiv favorizovanog vicešampiona sveta, ali nisu uspeli da dođu ni do boda. U tome im je odmogao presmešan autogol koji je postigao Džejmi Lorens nakon centaršuta Ivana Perišića.

BRANIO OBRAZ SRBIJE I DOBIO OTKAZ! Tumbaković više nije selektor Crne Gore!

Golman Livaković držao je "kockaste" u igri jer je u nekoliko navrata skidao zicere napadaču Velsa Vilsonu. Kako to već biva u fudbalu, stigla je kazna pa je junak pobede Perišić postigao drugi pogodak na meču.

Uspeli su gosti da smanje rezultat preko Dejvida Bruksa, ali je sjajni Livaković bio neumoljiv i nije dozvolio Velšanima da postinu više od jednog pogotka na ovom meču te je duel završen pobedom Hrvatske koja je sada ponovo prva u grupi.

Na drugom meču dana Island nije imao većih problema sa Albanijom koju su rutinski savladali (1:0) golom Johana Gudmunsona i tako došli do drugog trijumfa u kvalifikacijama.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 4 godine

Bolje pobediti sa presmešmim autogolom nego dobiti petardu u dupe

shooster

pre 4 godine

Pisite ponekad i malo da iznenadite sami sebe istinu pa pogledajte analizu i statistiku a ne uvik da lazete Al posle petarde ukrajine malo vas cak i razumom moj propagandni tisce

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59