• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

01:17

BRANIO OBRAZ SRBIJE I DOBIO OTKAZ! Tumbaković više nije selektor Crne Gore!

Fudbal

BRANIO OBRAZ SRBIJE I DOBIO OTKAZ! Tumbaković više nije selektor Crne Gore!

Podeli vest

Doskorašnji selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković dobio je otkaz na tu funkciju odmah nakon utakmice sa tzv. Kosovom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Članovi Izvršnog odbora doneli su jednoglasnu odluku o smeni dosadašnjeg selektora nacionalne selekcije Ljubiše Tumbakovića zbog odluke da ne vodi ekipu na pomenutoj utakmici, što predstavlja neprijatno iznenađenje i kršenje profesionalnih obaveza definisanih ugovorom.

SRBIJA GLEDA U LEĐA LUKSEMBURGU I LITVANIJI! Remi u Viljnusu poslao "orlove" na poslednje mesto u grupi!

Takođe, Izvršni odbor je odlučio da nacionalni tim na utakmici sa Češkom sa klupe predvodi tandem Miodrag Džudović i Dragoje Leković.

Prema poslednjim informacijama Filipu Stojkoviću i Mirku Ivaniću, koji takođe nisu nosili dres reprezentacije protiv tzv. Kosova biće pružena druga prilika da se vrate u nacionalni tim već u sledećem meču "sokolova".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Idemooo

pre 4 godine

Pritiskom na Tumbu i igrace na dan utakmice hteli ste da naudite Crnoj Gori, ali je Ukrajina sve vratila sa kamatom!

KORISNIK

pre 4 godine

Sram vas bilo zbog lazi i raspirivanja mrznje medju bracom. Nije dobio otkaz vec dao ostavku sto je prihvaceno sa razumevanjem u javnosti u CG. Jos jednom SRAM VAS BILO!!!!!!!!

vera145

pre 4 godine

tumba za selektora pod hitno, dok nije kasno.

SS

pre 4 godine

Tzv Kosovo,reprezentacija,šta je sledeće tzv iz KiM.Šta reći.

AS

pre 4 godine

OVOM ČASNOM ČOVEKU, FSS TREBA DA PONUDI KRSTAJIĆEVO MESTO.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija