• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

22:41

KUP NEMAČKE! Lajpcig unišio "vukove", Dortmund posle preokreta do osmine finala (VIDEO)

Fudbal

KUP NEMAČKE! Lajpcig unišio "vukove", Dortmund posle preokreta do osmine finala (VIDEO)

Podeli vest

U šesnaestini finala Kupa Nemačke Lajpcig je deklasirao Volfsburg sa 6:1, aok je Verder rutinski sa 4:1 pobedio Hajdenhajm

Najbolja odbrana Bundeslige i jedini neporaženi tim u nemačkom šampionatu - Volfzburg, doživeo je debakl pred svojim navijačima. Vukovi su izgubili sa 1:6 i na sraman način završili ovosezonskog takmičenje u  Kupu. Za pola sata Lajpcig je uspeo da postigne pet komada.

Bikovi su u prvom delu imali prednost zahvaljujući nespretnoj intervenciji odbrane domaćina. U nastavku su u potpunosti su se razgoropadali i uništili Volfzburg.  


Kanonadu gostiju počeo jew Marcel Zabicer u 55. minutu. Od tog momenta, pa u narednih 13 minuta, Lajpcig je četiri puta matirao odbranu Vukova! Počasni pogodak za Volfzburg delo je najboljeg strelca tog tima Vuta Veghorsta u 89. minutu. 

 

 

Verder je lako savladao drugoligaša Hajdenhajm. Posao je završio za prvo poluvreme. Rašica, Bitenkur,  Klasen i  Fridl napunili su mrežu gostiju, koji je uspeo samo da ublaži poraz. 


Borusija Dormtund je nakon preorketa izborila plasmanu osminu finala. Savladala je Borusiju Menhengladbah sa 2:1. U prvom delu meča nije bilo golova, a gosti su povelu u 71. minutu. Već posle šest minuta bilo je 1:1, Brandt je poravnao rezultat, a tri minuta kasnije isti igrač je i doneo trijumf milionerima.

Ajntraht Frankfurt je golovima Dosta savladao St. Pauli 2:1 i prošao dalje.

Joveljić je u ekipi Ajntrahta meč presedeo na klupi.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17