• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2019

12:50

DA LI SE SEĆATE ĐIBRILA SISEA? Francuz stiže u Beograd, ali ne kao fudbaler!

Fudbal

DA LI SE SEĆATE ĐIBRILA SISEA? Francuz stiže u Beograd, ali ne kao fudbaler!

Podeli vest

Svim zaljubljenicima u fudbal dobro je poznato ime Đibril Sise. Nekadašnja zvezda Liverpula i nestašni igrač koji je pažnju na terenu privlačio kako golovima, tako i svojim otkačinim frizurama stiže ovog petka u Beograd, ali ne kao sportista

 

Bivši fudbaler Liverpula i reprezentativac Francuske iza sebe ima jako uspešnu karijeru. Napadač koji je nosio dresove klubova poput Marseja, Panatinaikosa, Kvins Park Rendžersa, Lacija... dolazi ovog petka u Beograd, ali ne u svojstvu sportiste.

(FOTO) VULETIĆ OPET PECNUO ZVEZDU! Potpredsednik Partizana se naslađuje porazu crveno-belih u Ligi šampiona!

Naime, iako još uvek nije ozvaničio kraj karijere, Sise se pored fudbala bavi poslo "di-džeja" pa će u prestonici Srbije biti za miksetom u jedan beogradski klub.

Nema sumnje da veliki spektakl očekuje Beograđane, a naročito one koji poznaju lik i delo sjajnog Francuza.

Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija