• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2019

11:10

(FOTO) VULETIĆ OPET PECNUO ZVEZDU! Potpredsednik Partizana se naslađuje porazu crveno-belih u Ligi šampiona!

Fudbal

(FOTO) VULETIĆ OPET PECNUO ZVEZDU! Potpredsednik Partizana se naslađuje porazu crveno-belih u Ligi šampiona!

Podeli vest

Potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću nije promao novi poraz Crvene zvezde u Ligi šampiona od Totenhema (0:4) pa se naslađivao preko društvenih mreža na račun "večitog rivala"

 

Kao i gotovo sve što se tiče Crvene zvezde, ni ovoga puta Vuletiću nije promakao meč crveno-belih u Ligi šampiona i poraz od Totenhema u Beogradu sa ubedljivih 4:0. Engleski tim bio je prejak za Zvezdu, a potpredsednik crno-belih je to ilustrovao na sebi svojstven način.

DOBRE I LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Evo kakve su prve informacije o povredi Milana Pavkova!

Vuletić je na Instagram okačio isečak iz popularnog crtanog filma "Petao Sofronije" u kome glavni lik udara po zadnjici psa uz komentar "No LingLong no party", aludiraju na to da Zvezda ništa ne može da uradi van domaćeg šampionata.

Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 4 godine

DOKLE GOD NE BUDETE ZABILI GLAVU U SVOJE DVORIŠTE I SVOJE PROBLEME BIĆETE PETI U TOJ LING LONG LIGI A LŠ ĆETE GLEDATI NA TV-u KAD JE ZVEZDA IGRA.

Realno

pre 4 godine

Ima covek pravo...čobani,ali nisu ni ovi njegovi predaleko.

Amater

pre 4 godine

COVEK KOJI SANJA ZVEZDU NOCU i DANJU, NJENE REZULTATE KAO NAJBOLJI KLUB BIVSE SFRJ i SADASNJE SRBIJE,NEMOJTE MU ZAMERATI TO JE SPORTSKI....JA VERUJEM DA JE U DUSI OKORELI ZVEZDAS ALI ZBOG POZICIJE KOJU OBAVLJA U PARTIZANU MORA OVAKVA PECKANJA DA ODAPINJE.

laki

pre 4 godine

zvezda igra prvu evropsku ligu a mi? zato ti je vule bolje da ćutiš i slušaš poruke sa tribina.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17