• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

20:23

(VIDEO) STIVIJEVA ČETA NASTAVLJA MARŠ KROZ EVROPU! Rendžers ponovo pobedio Bragu i plasirao se u osminu finala!

Fudbal

(VIDEO) STIVIJEVA ČETA NASTAVLJA MARŠ KROZ EVROPU! Rendžers ponovo pobedio Bragu i plasirao se u osminu finala!

Podeli vest

Fudbaleri Rendžersa pobedili su Bragu sa 1:0 u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope i plasirali se u narednu rundu

 

Braga je imala dobar rezultat iz Škotske, u Glazgovu je poražena 2:3, pa joj je i minimalna pobeda kod kuće donosila prolaz u osminu finala Lige Evrope, ali...

ŠPANCI PONOVO NAPADAJU SRBINA! Tadić svojom izjavom naljutio protivnika!

Rendžers je na kraju slavio i u Portugaliji, sada golom Rajana Kenta posle sjajnog pasa u prostor Hadžija, Kent je sa polovine terena krenuo ka lopti, bio brži od rivala, povukao je koji korak ka kaznenom, a onda loptu poslao pored golmana Mateusa.

Janis Hadži je bio jedan od junaka prolaza, a mogao je da bude i tragičar pošto je u nadoknadi prvog poluvremena promašio penal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija