• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

12:25

RASPLAKAĆE VAS MIHINA ĆERKA! Ne mogu da POLJUBIM TATU! Tužno je, sada cela Italija živi kao mi!

Fudbal

RASPLAKAĆE VAS MIHINA ĆERKA! Ne mogu da POLJUBIM TATU! Tužno je, sada cela Italija živi kao mi!

Podeli vest

Virdžinija Mihajlović, ćerka Siniše Mihajlović, otovrili je dušu i govorila je o tome koliko joj nedostaje blizina oca, koji zbog slabog imuniteta ne sme da priđe preblizu čak ni članovima porodice

Kako kaže, ono sa čim se svet susreće ovih dana zbog pandemije korona virusa porodica Siniše Mihajlovića prolazi već mesecima.

Srpski stručnjak je oduševio čitavu planetu junačkom borbom sa leukemijom, ali ciklusi jakih hemioterapija potpuno su oslabili imunitet Mihi, zbog čega on već dugo vremena ne sme da zagrli i poljubi svoje najmilije.

STANKOVIĆ O MIHAJLOVIĆU: Moj ĆALE JE NESALOMIV!

MIHA NA KLUPI U NENORMALNIM USLOVIMA... Fudbaler Bolonje nikada neće ZABORAVITI JEDAN DETALJ!

 

 

- Tata ima loš imunitet i već dugo zbog bolesti iz predostrožnosti ne sme da se pozdravi s nekim ili poljubi nekog. Kod kuće smo se navikli na to, a sada zbog virusa i ostatak Italije živi kao mi - počela je priču Mihina ćerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quando mi faccio bella. ?

Објава коју дели Virginia Mihajlović (@virgimih) дана 17. Апр 2020. у 5:50 PDT

 

Ona je otkrila i kako je njena porodica živela idiličnim životom sve do trenutka kada je Siniši otkrivena opaka bolest.

- Do tog trenutka imali smo idealan život. Sada na sve gledam na potpuno drugačiji način. Cenim neke male stvari koje su mi donedavno bile potpuno normalne, kao što je zajednički nedeljni ručak. I vreme koje provodim sa ocem ima potpuno drugu vrednost - rekla je Virdžinija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mia più grande Fortuna.

Објава коју дели Virginia Mihajlović (@virgimih) дана 8. Апр 2020. у 5:09 PDT

 

Od početka epidemije Sinišina ćerka je sa verenikom Alesandrom.

- Nedostaju mi mnogo, nikada mi se nije desilo da toliko dugo budem daleko od kuće. Ono što me najviše uznemirava jeste to što ne znam tačno koliko vremena će proći pre nego što ponovo budem mogla da ih vidim - priča Virdžinija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Објава коју дели Virginia Mihajlović (@virgimih) дана 23. Мар 2020. у 8:42 PDT

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija