• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.04.2020

20:55

STANKOVIĆ O MIHAJLOVIĆU: Moj ĆALE JE NESALOMIV!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ O MIHAJLOVIĆU: Moj ĆALE JE NESALOMIV!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković u intervjuu za "Kurir" otkrio je kako se snalazi u izolaciji, a dotakao se i borbe svog kuma Siniše Mihajlovića sa leukemijom

Kako provodite vreme sa sinovima svih ovih dana? Čini se da dugo niste imali ovoliko slobodnog vremena, baš kao i svi mi.

TERZIĆ OTKRIO: Evo kada se očekuje početak Superlige, VEST O GASPROMU JE LAŽ!

- Čovek uvek ima šta da radi, meni nikad nije dosadno jer imam različita interesovanja. Sa sinovima uglavnom vodim muške razgovore, i to kad svi završimo s dnevnim obavezama. Imamo mnogo tema, fudbal je, razume se, često glavna. Razumemo se, podržavamo i volimo - počeo je intervju za Kurir Dejan Stanković.

Možete li da razmišljate o sportu u ovo vreme? Šta mislite, kakav će biti fudbal posle koronavirusa?

- Fudbal je moj život, trener sam Crvene zvezde i mnogo vremena u toku dana posvećen sam poslu. Ova pandemija će promeniti svet, a samim tim i fudbal. Koliko i u kojoj meri, teško je i pretpostaviti. Sve strukture u društvu će osetiti posledice, pa i tržište fudbalera.

Foto: Starsportphoto

Koliko je teško u ovakvoj situaciji misliti na nastavak Superlige, osvajanje titule, a onda i kvalifikacije za Evropu, kao i prelazni rok?

- Nikome nije lako dok kao država vodimo veliku bitku sa kovidom-19, ali život ne može da stane. Naši igrači treniraju u kućnim uslovima kako bi održali fizičku spremu, a mi u klubu i stručnom štabu svakako pravimo planove i o nastavku sezone i o svemu ostalom. Moramo da budemo spremni za nastavak sezone kad se za to budu stekli uslovi.

"Ćale" Miha pobeđuje u borbi sa leukemijom

Čujete li se s kumom Sinišom Mihajlovićem? Kako je on sada? Iz Italije dolaze pozitivne vesti o njegovom zdravstvenom stanju.

FOTO: STARSPORT©

- Miha je uvek bio veliki borac i pobednik. U stalnom smo kontaktu, neizmerno me raduje da oporavak teče u pravom smeru i da je praktično na putu da pobedi ovu tešku bolest. Pokazao je svu snagu i čelični karakter. Ćale je nesalomiv.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija