• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

21:07

TERZIĆ OTKRIO: Evo kada se očekuje početak Superlige, VEST O GASPROMU JE LAŽ!

Crvena zvezda

TERZIĆ OTKRIO: Evo kada se očekuje početak Superlige, VEST O GASPROMU JE LAŽ!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je koja su tri scenarija za početak Superlige, odnosno kada bi to trebalo da se desi

 

Terzić se u program uživo uključio putem video poziva, a otkrio je kada bi prvenstvo trebalo da se nastavi ukoliko se uopšte i nastavi.

ZVEZDA I PARTIZAN ĆE OSETITI POSLEDICE KAO NIKADA DO SADA! Zvezdan Terzić očekuje veliki finansijski krah!

Mi koji smo deo menadžemnta Zvezde, mi radimo i nisam ni znao koliko može da se odradi od kuće. Otkrio sam mnoge prednosti digitalnih platformi. Mnogo posla smo odradili koristeći ove tehologije. Što se tiče IT sektora, naučio sam više za mesec dana nego za prethodni život.

- Funkiconišemo koliko-toliko normalno. Licencu završavamo 30. aprila i mali broj ljudi iz finansija dolazi na posao. Ja svaki dan odem do stadiona i obiđem prostorije i terene i zadovoljan sam u kakvim uslovima će igrače dočekati stadion.

Foto: Informer

Što se tiče nastavka šampionata, Terzić je rekao:

Niko sa sigurnošću ne može da kaže i da li će se nastaviti. U stalnom smo kontaktu sa Zoranom Lakovićem iz UEFA. Takođe, u kontaktu smo sa ljudima iz Partizana, Vladimirom Bulatovićem iz Zajednice SL, kao i predsednikom FSS Slavišom Kokezom.

- Postoje tri scenarija: da se prvenstva završe u zamišljenom formatu, drugi je da se završe po skraćemom modelu i treći je da se ne završe i da se registruju u postaojećem stanju kao u Škotskoj i Belgiji. Škotska i Belgija su sa arguemntovanim razlozima obrazložili stav i UEFA će to prihvatiti. Većina liga insistitra na završetku prvenstva, jer veliki deo budžeta popunjavaju kroz TV prava.

- Koji od ovih scenarija će odrediti FSS, niko ne zna. Sve zavisi od više faktora. Kad će se ukinuti vanredno stanje, a tu je i kalendar UEFA za start kvalifikacija za LŠ i LE. Mi se moramo uskladiti sa merama Vlade Srbije i kalendarom UEFA. Da li ćemo imati dovoljno termina ili samo delimično, ne zavisi od nas.

Foto: Starsportphoto

- Ja bih voleo da se sve završi u zamišljenom formatu. Želimo na regularan način, bez bacanja mrlje, da uzmemo titulu. Ali to ne zavisi od mene, već od pomenutih stvari. Iskreno se nadam da se prvenstvo nastavi 23. maja. Verovatno će se stanje ukinuti iza Đurđevdana i biće potrebno da se igrači malo spreme. I to uz skraćenu proceduru da se odigraju četiri kola prvenstva i tri meča Kupa.

Ubeđen sam da će nastavak prvenstva biti bez publike. Postoje indicije i da se sledeća sezona igra bez publike. Zvezda osam odsto dobija od ulaznica, ali veliki problem će biti zbog situacije na ostalim evropskim stadionima. Zvezda 85 odsto budžeta dobija iz inostranstva, skoro polovinu od transfera i ako se bez publike bude igrala sledeća sezona onda će ostali evropski klubovi kresati budžet.

O vesti ruskih medija da Gasprom izlazi iz Zvezde, Terzić je rekao:

To je jedna velika laž, Gasprom ostaje sponzor Zvezde do 2022. godine sa čvrstim ugovorom i daje četiri miliona evra za sezonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija