• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Telegraf

26.03.2020

19:29

ZVEZDA I PARTIZAN ĆE OSETITI POSLEDICE KAO NIKADA DO SADA! Zvezdan Terzić očekuje veliki finansijski krah!

Crvena zvezda

ZVEZDA I PARTIZAN ĆE OSETITI POSLEDICE KAO NIKADA DO SADA! Zvezdan Terzić očekuje veliki finansijski krah!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da će crveno-beli, kao i Partizan biti u velikom finansijskom problemu nakon što se sitaucija oko koronavirusa dovede u normalu

Zvezda, Partizan i ostatak lige pretrpeće znatnu štetu zbog novonastale situacije, o čemu je, u razgovoru za "Telegraf", između ostalog pričao i direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

PAMTIM RAT I BOMBARDOVANJE... FUDBAL NEKA ČEKA, SAMO DA SMO ZDRAVI! Stojković otkrio kako provodi vreme u karantinu!

Logično je da će doći do domino efekta i da će i Crvena zvezda osetiti velike posledice ovog finansijskog kraha. Uzdržao bih se sada od bilo kakvih komentara kakve mere kao klub planiramo, jer mislim da je za to rano iz prostog razloga što ne znamo dokle će ovo da traje. Pratićemo preporuke UEFA i u skladu sa tim i donositi odluke. Sigurno je samo jedno - ništa više neće biti kao što je bilo - predviđa Terzić.

Foto: Starsportphoto

Da li će se Zvezda i generalno srpski fudbal lakše oporaviti od korona virusa u odnosu na štetu koju je naneo najbogatijim klubovima i ligama?

- Teško možemo sada proceniti ko će teže, a ko lakše podneti ovu katastrofu. Crvena zvezda u velikoj meri živi od transfera igrača, a sigurno će evropski klubovi smanjiti svoje budžete za dovođenje igrača, što će direktno uticati na prihode našeg kluba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 4 godine

A što bi tim razmaženim zvezdama plaćao 50 000 evra mesečno kad nema ko da ih gleda? Kako ti misliš da dobijaju tolike pare a fudbala nema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija