• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

15:56

OVO NISTE ZNALI! ARKAN JE IMAO PIŠTOLJ, PIKSI SE TRESEO... Hrvat OTKRIO šta je rekao ROBIJU i šta se dešavalo na MAKSIMIRU!

Fudbal

OVO NISTE ZNALI! ARKAN JE IMAO PIŠTOLJ, PIKSI SE TRESEO... Hrvat OTKRIO šta je rekao ROBIJU i šta se dešavalo na MAKSIMIRU!

Podeli vest

Jure Ravić, danas je fudbalski menadžer, a pre 30 godina na utakmici između Dinama i Crvene zvezde na Maksimiru bio je redar, zadužen za bezbednost

On je otkrio neke detalje sa tog meča, koji nije ni odigran usled haosa, koje nismo znali.

- Ja sam onaj redar u beloj košulji. Svake se godine na taj datum gledam na televizijskim snimcima, tako je bilo i ovaj put, na 30-godišnjicu. Odmah nakon što je Boban udario milicajca - prisetio se u razgivoru za "Sportske novosti".

"DELIJE" SMO LUPALI U BEOGRADU "NA DOBAR DAN"! Ovako je govorio POKOJNI VOĐA BED BLU BOJSA!

(VIDEO) "MAKSIMIR" - POČETAK KRAJA DRŽAVE! Pre 30 godina jedna utakmica nagovestila je početak KRVAVOG RATA!

 

Ravić je otkrio šta je rekao Robertu Prosinečkom kada je haos počeo.

- Pazio sam na igrače obe ekipe koliko sam mogao. Kad je počela tuča, Arkan je naredio da igrači Zvezde odu u tunel, pa u svlačionicu. Video sam da je Arkan naoružan, da ima pištolj ispod sakoa. Igrači Zvezde su bili u strahu, Dragan Piksi Stojković se tresao, a ja sam prišao Robertu Prosinečkom i rekao mu: 'Ne boj se, ti si naš, tebi neće nitko ništa!' I on je bio uplašen - istakao je Ravić i dodao:

- To je bio dan u kojem je milicija čuvala Zvezdine navijače i tukla Hrvate. I ja spadam među one koji smatraju da je zapravo već tada na neki način počeo rat - zaključio je Ravić.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija