• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2020

14:50

(VIDEO) BRAVO! SRBIJA U POLUFINALU EVROPSKOG PRVENSTVA! "Orlovi" gaze ka šampionskom peharu!

Fudbal

(VIDEO) BRAVO! SRBIJA U POLUFINALU EVROPSKOG PRVENSTVA! "Orlovi" gaze ka šampionskom peharu!

Podeli vest

Naša esport reprezentacija uspela je da se plasira u polufinale Evropsko prvenstva nakon velike drame i 2:1 u pobedama protiv selekcije Španije

 

Naša selekcija pobedila je velikog rivala koji joj je i u kvalifikacijama zadao mnogo problema. Nakon dramatičnog poraza u prvom meču posle boljeg izvođenja penala Španci su poveli sa 1:0 u ukupnom rezultatu.

Ipak, usledio je odličan nastup Stefana Slavkovića (KepaPFC) koji je u produžecima stigao do jedinog gola na utakmici i zasluženo izjednačio rezultat.

Foto: Youtube printscreeen

Opšti haos i igra nerava desila se u presudnom trećem meču, a prilika da donese polufinale Srbiji pripala je Marku Roksiču (Roksa22czv) koji je sa 3:3 ponovo meč odveo u izvođenje jedanaesteraca.

Sada je bio smireniji nego u prvom meču i odbranama Marka Dmitrovića obezbedio "orlovima" plasman među četiri najbolje reprezentacije, a za plasman u finale boriće se protiv Rumunije od 16.00.

 

 

Ovde možete pratiti taj duel:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija