• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2020

16:50

(VIDEO) MILOJKO PANTIĆ SE PONOVO BRUKA! ODREKAO se Zvezde zbog Kapetana Dragana! HRVATI LIKUJU!

Fudbal

(VIDEO) MILOJKO PANTIĆ SE PONOVO BRUKA! ODREKAO se Zvezde zbog Kapetana Dragana! HRVATI LIKUJU!

Podeli vest

Nekadašnji komentator Milojko Pantić ponovo je osuo paljbu po fudbalskom klubu Crvena zvezda

Naime, Milojko Pantić je objavio video uz naziv "Zbogom Zvezdo zauvek" i u emotivnom obraćanju u emisiji "Sportska galaksija" poručio sledeće:

BOSANCI SE ZGROZILI GESTOM ZVEZDE! "Nagradili ratnog zločinca, to je skandalozno"

- Činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu, počasni predsednik kluba Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić sahranili su našu Crvenu zvezdu.

Hrvatski portal "Večernji.hr" prenosi kompletno obraćanje sportskog komentatora:

- Bivša gospodo Džajiću i Terziću, ovih dana hvalili ste se da vam je Bari večna inspiracija. Znate li gde je tog 29. maja 1991. godine bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnjake vaših tadašnjih igrača, Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića. A samo par dana pre ovog vašeg sramotnoga čina, taj čovjek koji je vodio paravojne jedinice u ratu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini izjavio je da su ubice Zorana Đinđića srpski heroji i da će se, uđe li u parlament posle izbora 21. juna založiti da budu oslobođeni.

Odnesite onda dresove i toj dvojici ubica. I nagradite Dragana Vasiljkovića tako što ćete promeniti ime stadiona. Kakav Rajko Mitić? Srpskije i patriotskije zvuči stadion Kapetana Dragana! Mogli ste i dres uručiti i njegovom ratnom drugu, učitelju vašeg političkog patrona, lažnom četničkom vojvodi i lažnome Srbinu, doktoru Hulji Šešelju! Dragane Džajiću i Zvezdane Terziću, sram vas bilo. Danas se crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete. Ispisali ste najsramniju stranicu u istoriji slavnog kluba, ugasili ste Zvezdin sjaj i klub uveli u tamu bezumlja. Sram vas bilo, kao i vašeg političkog patrona koji vam je to dozvolio, a možda od vas i tražio da to učinite. Za sve normalne ljude vi ste sada obični i bedni bestidnici, bez svesti i savesti. Grozim se od pomisli na vaš besraman čin. Budući da ne znate za sram, ja se sramim umesto vas. Postali ste oficiri Arkanove zločinačke paravojske. Vi ste obične krpe kojima zločinci brišu svoje kriminalne radnje, kako u Zvezdi tako i u društvu - oštar je bio Pantić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 3 godine

Dajte toj pijanoj dzukeli da nešto popije ,pa će prestati da laje

milosobilic1389

pre 3 godine

За "Панту" је и генерал Младић ратни злочинац...Већ тада ми се.... - ЗГАДИО...!? Панта мисли ( умишља....) да је нека спортска "величина" а у ствари мали ситни српски пацов, који грицка мрвице са "идеолошког стола" Весне Пешић...И ... - жена у "црном"...

Milan

pre 3 godine

Panticu ti nezasluzujes da budes ni N od navijaca Crvene Zvijezde, vise je Kapetan Dragan dao za Srpstvo kod nas u Bosni i Kninskoj Krajini nego iko od tvojih predaka a da tebe i ne računam za Srpstvo.

Mikabg

pre 3 godine

Ovom "gospodinu" je mesto u Lazi Lazareviću. Lekari pomozite mu ako ima leka?!

ronaldo

pre 3 godine

Немој молим те да пређеш за Партизан.А да клекнеш на павелићев гроб?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17