• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

18:31

BOSANCI SE ZGROZILI GESTOM ZVEZDE! "Nagradili ratnog zločinca, to je skandalozno"

Crvena zvezda

BOSANCI SE ZGROZILI GESTOM ZVEZDE! "Nagradili ratnog zločinca, to je skandalozno"

Podeli vest

Bosanski portal "oslobođenje.ba" osudio je gest Crvene zvezde koja je poklonila dres sa brojem 1 Draganu Vasiljkoviću poznatijem kao Kapetan Dragan

Pomenuti portal objavio je tekst u kom se gest šampiona Srbije osuđuje skandaloznim.

SRBIN NE MOŽE DA ČUJE ZA HRVATA, TO JE NACIONALIZAM! Zvezdin fudbaler se otvorio Argentincima! Govorio i o TENKU!

Vasiljković je proveo 13 i po godina u hrvatskom zatvoru zbog počinjenih ratnih zločina, a po izlasku iz istog vratio se u Srbiju i odmah krenuo u izbornu kampanju.

On je bio vođa paravojnih jedinica koji su tokom agresije na Hrvatsku činile ratne zločine, ali u Zvezdi očigledno ne mare za to kako među navijačima ovog kluba koji su pred stadionom "Rajko Mitić" napravili mural u njegovu čast, tako i u samom klubu koji nagrađuje ovakve osobe - piše u tekstu portala "oslobođenje.ba".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 3 godine

O vama sve govori činjenica da slavite Nasera Orica zločinca koji je klao decu i žene Dudakovica koji je ubijao sve što je srpsko. Ko ste bre vi iz Oslobodjenja .Ba da nekog osudjujete. Gradite mi se što ste uzeli ime novine koja je nešto značila. Ista ste djubrad ko vasi kolja i Srba.

milankukic

pre 3 godine

kad tako neko kaze od potomaka hanđar divizije ilti oni koji su doveli muđahedine da kolju srbe kao i u drugom svetskom ratu onda to je kraj normalnosti pa muslimani su prvi povukli oruzije sram vas bilo heroja vi nazivate zlocincem a sin ratnog zlocinca izetbegovica i dalje seje mrznju

Draža

pre 3 godine

Ma pomešali ga bosančerosi sa Dudakovićem, Namerom Orićem...itd.

Bota

pre 3 godine

Nek je nama Draganče živ imzdrav,svi smo se kleli umnjga a sada ga se klonimo,bravo Zvezdo a vimBosanci,marš ba u pi...ba,materinu.Be.

celog veka Muslimani sad Bosan

pre 3 godine

koji Bosanci. Tamo ima tri narod a sve ih zovu Bosancima. Zato plaćamo telefon sa braćom po tarifi za inostranstvo jer je neko udario granicu.

Maxmen

pre 3 godine

E moje Oslobodjenje, vi ste u trendu od 90-tih godina 20-tog vjeka ili stoljeca kad je bilo aktelno laz je istina a istina rezervisana samo za vas. Zalim vas sto niste napravili ni korak iz te nacional-bare. Pa o kakvom vi suzivotu hocete da govorite sa srbima i hrvatima. Vi svi koji pisete u Oslobodjenju i imate vise od 50 godina i ako kazete da pisete na bosanskom jeziku reci cu vam da ste najveci prevaranti i lazovi jer prvo lazete sebe a onda druge koji vas citaju.Nemate sertifikat tj. diplomu.U diplomi vam pise da samo poznajete srpsko-hrvatski odnosno hrvatsko-srpski. Zato pustite mlade junose neka seru o zadnjem ratu na jeziku koji imaju u diplomi.?

ZZ

pre 3 godine

Samo vi sakrivajte poruke. Sve se belezi i dolazi vreme kada ce sve da se plati, najskuplje.

Popaj

pre 3 godine

Koje je go*no iz Sarajava kopetentno da priča o Kap. Draganu sta je Kapetan učinio na teritoriji propale BiH ako je i bio u ratu ratovo je za Srpski narod nije on kao njihov Oric koji je mogao ratovati samo sa neduznim civilima koji kad je osjetio prvu borbu smugnuo sa halikopterom u Sarajevo a svoje islamiste ostavio na cjedilu,,

KIKI

pre 3 godine

NEMA ŠTA , SRBIJA JE ZAISTA BOLESNA ZEMLJA . NEKA VAM JE BOG NA POMOĆI .

Djoka Vatreni

pre 3 godine

Bogu hvala sto imamo Republiku Srpsku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija