• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

12:47

PONOVO KUKA! Murinjo: Nećemo biti u istoj ligi sa ostalima u prelaznom roku!

Fudbal

PONOVO KUKA! Murinjo: Nećemo biti u istoj ligi sa ostalima u prelaznom roku!

Podeli vest

Trener Totenhema Žoze Murinjo rekao je da taj fudbalski klub neće biti u "istoj ligi" sa ostalim klubovima u Premijer ligi tokom letnjeg prelaznog roka

Totenhem je prošle godine potrošio više od 100 miliona funti, ali Murinjo ne očekuje da će imati isti budžet i ovog leta.

Londonski klub je trenutno osmi u  Premijer ligi, a večeras će igrati protiv Mančester junajteda, prvi meč otkako se nastavilo takmičenje, prekinuto pre tri i po meseca zbog pandemije korona virusa.

- Mislim da ćemo biti izbalansirani, a to je Totenhem. Već sad vidite primere da klubovi ulažu i prave velike poteze na tržištu, a imamo još devet utakmica do kraja sezone. Znamo da nećemo biti u istoj ligi sa njima, u istom svetu, pošto će ti klubovi raditi potpuno drugačije od nas - rekao je Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi je juče objavio petogodišnji ugovor sa napadačem Lajpciga Timom Vernerom. On je drugo pojačanje Čelsija ove sezone, nakon što je u februaru došao Hakim Ziješ iz Ajaksa za 37 miliona funti. Mančester junajted je u januaru doveo Bruna Fernandeša iz Sportinga iz Lisabona za 47 miliona.

Murinjo je rekao da ne očekuje da klub neće ništa uraditi tokom prelaznog roka.

- Očekujem da uradimo male važne stvari i ako to uradimo i pojačamo se na dve, tri pozicije na kojima moramo, potpuno sam spreman na izazov. U potpunosti podržavam upravu i vlasnike - dodao je portugalski trener.

On je rekao da Junajted i Čelsi "mogu da rade šta god hoće" i da "to nije naš problem".

- Pojačaćemo ekipu onako kako možemo. Nema problema - naveo je Murinjo.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17