• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

10:54

KAD SE ROJ KIN MNOGO NALJUTI! Tukao bih De Heu, muka mi je, treba da se stide!

Fudbal

KAD SE ROJ KIN MNOGO NALJUTI! Tukao bih De Heu, muka mi je, treba da se stide!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Roj Kin bio je mnogo ljut zbog načina na koji je njegov bivši tim primio gol protiv ekipe Totenhema (1:1)

- Šokiran sam zbog takvog gola, šokiran! Godinama gledam fudbal i na taj način pokloniti pogodak... Nemam reči. Ne mogu da verujem. Pogledajte šta je Šo uradio, a tek Megvajer. Reprezentativni štoper ne može da se postavi tako. A tek golman, muka mi je više od njega - rekao je Kin tokom analize meča u Londonu.

Irac se tu nije zaustavio...

- Tukao bih golmana na poluvremenu. Udarao bih ga pesnicama. Onaj šut je lagana odbrana za jednog reprezentativnog golmana.

Na kraju je bio oštar.

Njih trojicu ne bih pustio u autobus. Neka uzmu taksi do Mančestera. To su sve reprezentativci, a pogledajte kako su reagovali. Mi se kao borimo za top četiri, ne daj Bože da pomislimo na trofeje. Muka mi je. Trebalo bi da se stide - zaključio je Kin.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija