• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

08:42

(FOTO) "SAHRANILI" MESIJA I DRUŠTVO POSLE DEBAKLA - MEDIJI NEMILOSRDNI! Sramota, poniženje, smešna Barsa...

Fudbal

(FOTO) "SAHRANILI" MESIJA I DRUŠTVO POSLE DEBAKLA - MEDIJI NEMILOSRDNI! Sramota, poniženje, smešna Barsa...

Podeli vest

Bajer je u epskom četvrtfinalu Lige šampiona pregazio Barselonu 8:2 i naneo joj najteži poraz u istoriji elitnog takmičenja

Bavarci su poveli već u 4. minutu golom Milera,  samo tri minuta kasnije Alaba je postigao autogol za 1:1. Perišić je u 22. ponovno vratio Nemce u vođstvo, a potom su u narednih deset minuta Gnabri i Miler zatreslu mrežu Katalonaca. Suarez je doneo tračak nade Barseloni, ali ona je trajala samo šest minuta, bili su nemilosrdni Baraci, gazili su do kraja, kao i španski mediji posle debakla od 8:2. 

(VIDEO/FOTO) PROCURELA FOTOGRAFIJA IZ SVLAČIONICE! Mesija ovakvog SVET JOŠ NIJE VIDEO!

(FOTO) AU KAKVO PONIŽAVANJE! Nemac BRUTALNO dotukao Barselonu!

 

Mediji u Španiji "sahranili "su igrače i Setijena posle brukanja u Ligi šampiona. Svi su izgubili strpljenje, pa čak i "Mundodeportivo" i "Sport", mediji koji su naklonjeni Barsi.

"Kraj sramnog ciklusa" - objavio je Mundo Deportivo s fotografijom šokiranog Pikea,  aludirajući na grozne Barsine rezultate u Ligi šampiona posledne dve sezone.

Foto: printscreen

 

- "Istorijsko poniženje" -  naslov je i Sporta i lista AS.

Foto: printscreen

 

- Smešna Barselona pretrpela je najteži poraz u EVropi i sezonu zaključuje bez trofeja prvi put za 12 godina - piše u podnaslovu naslovnice Sporta.

Foto: printscreen

 

- "Sramota" - naslov je Marke koja je na naslovnoj strani objavila Pikeovu izjavu i dodala da španski fudbal prvi put nakon 12 godina nema nijednog predstavnika u polufinalu Lige šampiona

Foto: printscreen

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17